*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 14, 2025, 18:25:42

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: KrĂłl Popu nie Âżyje co o tym sÂądzicie  (Przeczytany 2833 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sweryd
Nowy uÂżytkownik
*

« : Czerwiec 26, 2009, 07:17:51 »

Michael Jackson nie Âżyje
 Âżal mi tego czÂłowieka
 chociaÂż byÂł kontrowersyjnÂą osobÂą

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

I get wings to fly... I'm alive ...

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 26, 2009, 13:44:53 »

<a href="http://www.youtube.com/v/7vdZpjCPqMY&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x402061&amp;color2" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7vdZpjCPqMY&amp;hl=pl&amp;fs=1&amp;color1=0x402061&amp;color2</a>

ByÂłam w markecie na zakupach, po powrocie do domu zastaÂłam moje cĂłrki zalane Âłzami, nie mogÂłam uzyskaĂŚ informacji co siĂŞ staÂło. Przez gÂłowĂŞ przesunĂŞÂło siĂŞ dziesiÂątki przeraÂżajÂących myÂśli, miaÂłam wraÂżenie, Âże odszedÂł ktoÂś naprawdĂŞ bardzo bliski... dopiero po chwili z ich beÂłkotu udaÂło mi siĂŞ zrozumieĂŚ, Âże zmarÂł Michael Jackson. Spora czêœÌ mojej mÂłodoÂści jest z nim zwiÂązana, moje cĂłrki w rytm jego piosenek podskakiwaÂły radoÂśnie w swoich dzieciĂŞcych ³ó¿eczkach...

Wczoraj zmarÂła rĂłwnieÂż po dÂługotrwaÂłej chorobie nowotworowej Farrah Fawcett, znana bliÂżej jako jedna z "AnioÂłkĂłw Charliego", ten dzieĂą jak widaĂŚ utkwi w pamiĂŞci wiĂŞkszoÂści z nas wyjÂątkowo boleÂśnie.

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 28, 2009, 17:08:37 »

Gdy tracimy bliskich czy dochodzi do wielkich tragedii zawsze dokÂładnie pamiĂŞtamy w jakiej sytuacji znajdowaliÂśmy siĂŞ w chwili gdy wiadomoœÌ ta do nas dotarÂła. PamiĂŞtam dokÂładnie dzieĂą kiedy poinformowano nas o tragedii w World Trade Center, czujĂŞ do teraz dreszcz przeraÂżenia, ktĂłry towarzyszyÂł mi wtedy podczas kaÂżdej transmisji z tej tragedii... MyÂślĂŞ w takich sytuacjach o bezsilnoÂści wobec upÂływu czasu, niemoÂżnoÂści jego cofniĂŞcia, bezradnoÂści wobec Âśmierci... ktĂłra i tak zawsze zwyciĂŞÂża.

sweryd
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2009, 17:49:53 »

Fakt ludzie sÂą i odchodzÂą to jest smutne ale prawdziwe
                                                    Dobrzy ludzie zawsze odchodzÂą i zostajemy osamotnieni
                                                     Po za tym ja twierdzĂŞ Âże 
                                            " ÂŻYCIE MAMY TYLKO JEDNE I TRZEBA ÂŻYÆ DALEJ"
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #4 : Lipiec 01, 2009, 06:29:39 »

Jestem wstrz¹œniêta informacjami, które podaj¹ media, by zrobiÌ wiêksze zamieszanie wokó³ œmierci Jacksona. Jeden z portali napisa³ miêdzy innymi:

"SkĂłra, koÂści i Âłysa gÂłowa"

poniedziaÂłek 29 czerwca 2009 14:27
WstrzÂąsajÂący raport z sekcji zwÂłok Jacksona

PrzecieÂż jeszcze nawet nie pochowano tego czÂłowieka a ludzie jak sĂŞpy rozpostarli nad jego ciaÂłem swe skrzydÂła i gÂłodne sensacji trawiÂą pikantne kÂąski plotek na jego temat...
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: