*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 14, 2025, 08:33:39

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: "PLECIUGA"  (Przeczytany 6408 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

I get wings to fly... I'm alive ...

« Odpowiedz #15 : Sierpień 25, 2009, 20:59:23 »

WrĂłciÂłam po dÂłuÂższej nieobecnoÂści...mam nadziejĂŞ, Âże ktoÂś to zauwaÂżyÂł...jeÂśli jednak NIE - to i tak cieszĂŞ siĂŞ, Âże znĂłw jestem.  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech 
alicja
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #16 : Sierpień 26, 2009, 13:51:57 »

Tak !!! ZauwaÂżyÂłam CiĂŞ ÂŻmijko i przesyÂłam ci gorÂące buziaki  Buziak  Buziak
Co tam sÂłychaĂŚ u ciebie dobrego??  Szok  UÂśmiech  Cool CieszĂŞ siĂŞ,Âże znĂłw jesteÂś.Mam nadziejĂŞ,Âże na dÂłuÂżej.CaÂłusy  MrugniĂŞcie  Chichot  UÂśmiech  Buziak ALICJA

Mi³oœÌ jest ¿yciem w ca³ej swej pe³ni, jak puchar pe³en wina.
¯yjemy na tym œwiecie dot¹d, dopóki kochamy... ¯ycie zdobywa swe bogactwa - dziêki poparciu œwiata, sw¹ wartoœÌ - dziêki poparciu mi³oœci.

Rabindranath Tagore (Rabindranath Thakur, 1861 - 1941)
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

Aby znaleŸÌ mi³oœÌ nie pukaj do ka¿dych drzwi.

« Odpowiedz #17 : Sierpień 26, 2009, 16:33:01 »

Droga ÂŻmijko trudno byÂło niezauwaÂżyĂŚ brak Ciebie ,ciesze siĂŞ Âże wrĂłciÂłaÂś.Pozdrawiam

Kto nie ma odwagi do marzeĂą, nie bĂŞdzie miaÂł siÂły do walki.
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #18 : Sierpień 26, 2009, 17:57:13 »

Jak widzĂŞ Dorko, na Tobie moÂżna zawsze polegaĂŚ, jesteÂś niezastÂąpiona!!! MiaÂłam kÂłopoty z routerem, zaÂłatwienie czegokolwiek wymaga czasem wyjÂątkowej cierpliwoÂści. Mam router ale teraz padÂł aparat telefoniczny... prawo serii jak mawia moja koleÂżanka, ufam, Âże na tym aparacie siĂŞ skoĂączy...bu
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #19 : Sierpień 26, 2009, 18:02:10 »

Alicjo miÂło, Âże i Ty jesteÂś Buziak . Jak zapewne Tobie wiadomo znalazÂłam pracĂŞ, jestem niÂą pochÂłoniĂŞta, mogĂŞ w peÂłni nieomalÂże wykorzystywaĂŚ swoje umiejĂŞtnoÂści....eksplodujĂŞ pomysÂłami oraz ich realizacjÂą, bĂŞdziesz mnie musiaÂła kiedyÂś odwiedziĂŚ. Miejsce urocze, spokĂłj, ciepÂła atmosfera... moje miejsce Buziak

Na fotografii jest ujĂŞta grupa zaprzyjaÂźnionych przedszkolakĂłw, ktĂłra u mnie w pracy wystawiÂła spektakl pt. "Calineczka" . Tego typu klimaty towarzyszÂą mi prawie kaÂżdego dnia... naprawdĂŞ to wyjÂątkowy zakÂątek, warto tu zaglÂądaĂŚ.
alicja
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 03, 2009, 12:39:28 »

CaÂłuÂśne pozdrowionka!CieszĂŞ siĂŞ bardzo,Âże jesteÂś zadowolona,Âże znalazÂłaÂś coÂś dla siebie,jak mĂłwisz eksplodujesz pomysÂłami...Bardzo spodobaÂł mi siĂŞ twĂłj ANIOÂŁEK i uwaÂżam,Âże na prawdĂŞ masz talent i fajnie,Âże robisz coÂś tak dobrego.ÂŻyczĂŞ ci wielu pomys³ów i ich realizacji.MyÂślĂŞ o tobie ciepÂło i cieszĂŞ siĂŞ,Âże wrĂłciÂłaÂś w zakÂątek kredensu i ÂżyczĂŞ ci wiele pomyÂślnosci i zadowolenia z tego co robisz.Pisz proszĂŞ jak najczĂŞÂściej o tym,co robisz co uciebie sÂłychaĂŚ i jak siĂŞ czujesz,a ja ÂżyczĂŞ ci sÂłoĂąca i uÂśmiechu  Chichot  MrugniĂŞcie PozdrĂłweczki  UÂśmiech  MrugniĂŞcie  Buziak  Cool ALICJA

¯yjemy na tym œwiecie dot¹d, dopóki kochamy... ¯ycie zdobywa swe bogactwa - dziêki poparciu œwiata, sw¹ wartoœÌ - dziêki poparciu mi³oœci.

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #21 : Wrzesień 21, 2009, 04:32:05 »

Po prawej mĂłj nowy znajomy Karmel, w toczku to ja. Jak widzicie swĂłj czas spĂŞdzam w ró¿noraki sposĂłb. Tego dnia pierwszy raz jechaÂłam na koniu...i pierwszy raz z niego spadÂłam. Jak Âłatwo siĂŞ domyÂśliĂŚ, leczĂŞ teraz swoje poobijane ciaÂłko. Podobno pierwszy upadek robi z czÂłowieka jeÂźdÂźca, jednak dopiero wtedy gdy ten wsiÂądzie na niego ponownie, zatem informujĂŞ, Âże po przejÂściu okoÂło dziesiĂŞciu krokĂłw (z trudem wdrapaÂłam siĂŞ ponownie na Kamela i juÂż po chwili jadÂąc na oklep byÂłam w stadninie Lajkonik. OmijajÂąc upadek, ktĂłry nie naleÂżaÂł do najprzyjemniejszych...dzieĂą byÂł wspaniaÂły!
alicja
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #22 : Wrzesień 24, 2009, 13:42:53 »

Podziwiam twĂłj zapaÂł,twoje chĂŞci i umiejĂŞtnoÂści!ÂŻyczĂŞ wielu sukcesĂłw,nauki,wraÂżeĂą i jak najmniej upadkĂłw,okieÂłznania tego dzikiego osobnika o imieniu Kamel.Na zdjĂŞciu wyszÂłaÂś jak rasowa dÂżokejka-miÂła pamiÂątka,wiĂŞc myÂślĂŞ,Âże sukces osiÂągniesz.Grunt to wytrwaÂłoœÌ!DuÂżo radoÂści dla ciebie i uznania.Papatki  MrugniĂŞcie  DuÂży uÂśmiech  Chichot  UÂśmiech  Cool  Buziak  Buziak ALICJA

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 24, 2009, 16:43:13 »

Hey,Alicjo...kaÂżdy z nas posiada umiejĂŞtnoÂści... pozwĂłl byÂśmy i my poznali Twoje...Czekamy na informacje. Pozdrowioneczki UÂśmiech
alicja
UÂżytkownik
**

« Odpowiedz #24 : Wrzesień 28, 2009, 13:55:58 »

PozdrĂłweczki!Moimi umiejĂŞtnoÂściami sÂą wiersze,ale to kwestia gustu czy podobaÂłyby siĂŞ oraz dekorowanie stoÂłu,tworzenie przytulnego nastroju wnĂŞtrza peÂłnego ciepÂła ale czy to talent?chyba nie mogĂŞ rĂłwnaĂŚ siĂŞ z tobÂą;LubiĂŞ ÂśpiewaĂŚ,ale niestety nie umiem graĂŚ na gitarze.Jestem niepoprawnÂą romantyczkÂą,ale weso³¹ i nie dajĂŞ siĂŞ smutkom.Na osÂłodĂŞ uwielbiam wyczarowaĂŚ pyszne desery,ktĂłrymi przyciÂągam rodzinkĂŞ.To jedno wychodzi mi przynajmniej dobrze,nad resztÂą pracujĂŞ i nie narzekam.Papatki  UÂśmiech  MrugniĂŞcie  Szok  Buziak  Buziak ALICJA

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: