*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 10:14:18

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 ... 13 14 [15]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dzieñ dobry  (Przeczytany 32969 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
alicja
U¿ytkownik
**

Wiadomo¶ci: 53

« Odpowiedz #210 : Wrzesieñ 07, 2009, 14:27:24 »

Witam Ciê ¯mijko i posy³am du¿o u¶miechów oraz ¿yczê du¿o jesiennego s³oñca.Wszak jesieñ za oknem jeszcze mo¿e byæ z³ota...najwa¿niejsza jest rado¶æ w sercu!Czekam na przepiêkne bukiety z li¶ci.Siedzê w oknie szukaj±c z³otej jesieni,popijaj±c herbatkê z cytrynk±....Buziaczki  Mrugniêcie  Chichot  U¶miech  Jêzyk  Niezdecydowany   Cool   Szok  Du¿y u¶miech  Buziak  Buziak ALICJA

Mi³o¶æ jest ¿yciem w ca³ej swej pe³ni, jak puchar pe³en wina.
¯yjemy na tym ¶wiecie dot±d, dopóki kochamy... ¯ycie zdobywa swe bogactwa - dziêki poparciu ¶wiata, sw± warto¶æ - dziêki poparciu mi³o¶ci.

Rabindranath Tagore (Rabindranath Thakur, 1861 - 1941)
@¿mijka
Administrator
Ekspert

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1898

I get wings to fly... I'm alive ...

« Odpowiedz #211 : Wrzesieñ 12, 2009, 07:49:47 »

Witam ponownie, zimnisko straszne a ja za chwilê wyj¶æ muszê do pracy. Jesieñ ju¿ widujê...co do herbatki pozwolê sobie tutaj zareklamowaæ "Frutti de bosco"- prawdziwa pychotka dla czekaj±cych na jesieñ Buziak
alicja
U¿ytkownik
**

« Odpowiedz #212 : Wrzesieñ 19, 2009, 16:24:07 »

Witam i pozdrawiam gor±co!Dziêkujê za przepis na pyszn± herbatkê.Jesieñ to najpiêkniejsza pora roku pe³na kolorów,barwy z³ota,wszelkiej odmiany rudo¶ci,kiedy s³oñce dotyka li¶ci.Czekam na przepiêkne bukiety,na kasztany,które noszone w kieszeni przynosz± szczê¶cie,z których mo¿na robiæ ró¿ne dekoracje.A kiedy deszcz p³acze za oknem s³uchaj±c ¶wietnej muzyki-MARZÊ o S£OÑCU i o wio¶nie...Dla ciebie ¯mijko i innych ludzików sk±pane w jesiennym s³oñcu buziaczki i pozdrowienia.Pogoda za oknem zachêca mnie wrêcz do spacerku wiêc truptam szybciutko!Papatki!  Mrugniêcie  U¶miech  Szok   Niezdecydowany  Buziak  Buziak  U¶miech ALICJA

¯yjemy na tym ¶wiecie dot±d, dopóki kochamy... ¯ycie zdobywa swe bogactwa - dziêki poparciu ¶wiata, sw± warto¶æ - dziêki poparciu mi³o¶ci.

@¿mijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #213 : Wrzesieñ 19, 2009, 16:27:41 »

Równie¿ witam wszystkich, mo¿e nie tak s³onecznie, nie tak serdecznie....ale szczerze....cmokaski dla WAS
alicja
U¿ytkownik
**

« Odpowiedz #214 : Wrzesieñ 24, 2009, 13:59:32 »

A ja witam weso³o z humorkiem wszystkich ludzików w kredensowych zakamarkach,pozdrawiam ciep³ym jesiennym,s³onecznym popo³udniem>Przesy³am z³ocisto-rude ogniste jak tañcz±ca za oknem jesieñ u¶ciski i buziaki.Pokaza³y siê ju¿ kasztany,pierwsze kolorowe li¶cie,jesieñ dotyka nas swoj± nut± coraz bardziej.Wieczorem przy herbatce i cichej muzyce zanurzam siê w ni±,p³yn±c± do mnie kolorami,pachn±c± jesienn± zadum±...Ca³usy dla wszystkich  Mrugniêcie  U¶miech  Buziak  Buziak ALICJA

@¿mijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #215 : Maj 02, 2010, 14:51:34 »

Witam po d³u¿szej przerwie U¶miech
Strony: 1 ... 13 14 [15]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: