dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

Aby znaleŸÌ mi³oœÌ nie pukaj do ka¿dych drzwi.
|
 |
« : Styczeń 09, 2009, 11:44:59 » |
|
M¹¿ dzwoni do biura, w ktĂłrym pracuje jego Âżona blondynka: – SÂłuchaj – mĂłwi podekscytowany – wrĂłciÂłem wczeÂśniej do domu i wyobraÂź sobie – tragedia! Twoja mama, a moja teÂściowa weszÂła na drzewo, konar, na ktĂłrym stanĂŞÂła, zÂłamaÂł siĂŞ i ona zginĂŞÂła! Na to blondynka: – NiemoÂżliwe. A pod drzewem szukaliÂście?
|
|
|
|
Kto nie ma odwagi do marzeĂą, nie bĂŞdzie miaÂł siÂły do walki.
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 09, 2009, 11:45:26 » |
|
Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - CoÂś mi spod auta kapie, takie ciemne, gĂŞste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - OK, no to olejĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 09, 2009, 11:46:24 » |
|
Brunetka i blondynka znalazÂły trzy granaty rĂŞczne i postanowiÂły, Âże lepiej bĂŞdzie, jeÂśli zabiorÂą je na posterunek policji. - A co, jeÂśli jeden nam wybuchnie, zanim tam dotrzemy? - pyta brunetka. - Nie martw siĂŞ - mĂłwi blondynka - SkÂłamiemy i powiemy, Âże znalazÂłyÂśmy tylko dwa.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 09, 2009, 11:46:55 » |
|
W S¹dzie: - Ile pozwana ma lat? - Chwileczkê, Wysoki Sadzie muszê policzyÌ: kiedy wychodzi³am za niego za m¹¿ mia³am 20 lat, on mia³ 40. To teraz, jeœli on ma 70, a ja jestem o po³owê m³odsza, to mam 35?
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 09, 2009, 11:47:11 » |
|
M³ody m¹¿ wraca do domu z pracy, patrzy, a jego ¿ona, blondynka spazmatycznie szlocha. - Czujê siê okropnie - mówi do niego - Prasowa³am twój garnitur i wypali³am wielk¹ dziurê na tyle twoich spodni. - Nie przejmuj siê tym - pociesza j¹ m¹¿ - Pamiêtasz, mam drugie spodnie do tego garnituru. - Tak, na szczêœcie! - mówi ¿ona wycieraj¹c ³zy - Dziêki temu mog³am naszyÌ ³atê.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 09, 2009, 11:47:38 » |
|
¯ona blondynka telefonuje do mê¿a astronoma: - Kochany w³aœnie popatrzy³am przez twój teleskop na s³oneczko. - Jezu!!! - krzyczy m¹¿ - Którym okiem? - Prawym. - To szybko zas³où d³oni¹ lewe oko. Czy prawym coœ widzisz? - Widzê - odpowiada ¿ona blondynka - Uff!! Dziêki Bogu!! - uspokaja siê m¹¿ - A co widzisz? - S³oneczko...
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 10, 2009, 23:15:21 » |
|
Blondynka umar³a i idzie se do nieba. Piotr zatrzymuje j¹ u bram raju i mówi: - Córko, duszyczek u nas full. Wiem ¿e nie grzeszy³aœ ale musisz przejœÌ eliminacje. Odpowiesz na pytanie wejdziesz, nie - idziesz do piek³a. - Rozumiem, proszê pytaÌ. - Jak ma na imiê Bóg? - Hehehe. proste: ŒwiêÌsiê! Tu Piotrowi szczêka opad³a. - ¯e jak?! - No przecie¿ w modlitwie jest wyraŸnie: Ojcze nasz, któryœ jest w niebie, œwiêÌ siê imiê Twoje.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 10, 2009, 23:15:54 » |
|
Policjant zatrzymuje blondynkê za przekroczenie prêdkoœci i pyta j¹ bardzo grzecznie, aby pokaza³a mu prawo jazdy. Blondynka obra¿ona odpowiada: - Chcia³abym, abyœcie lepiej ze sob¹ wspó³pracowali. Nie dalej jak wczoraj jeden z was zabra³ moje prawo jazdy, a ju¿ dziœ oczekujecie, ¿e je wam poka¿ê.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 10, 2009, 23:17:37 » |
|
Facet baraszkuje w ³ó¿ku z piêkna blondynk¹. Nagle dziewczyna pyta: - Ale nie masz AIDS, co? - Oczywiœcie, ¿e nie! - Dziêki Bogu! Nie chcia³abym znowu tego z³apaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 10, 2009, 23:18:13 » |
|
SiedzÂą dwie blondynki na przystanku i rozmawiajÂą. - Na jaki tramwaj pani czeka? - Na dwudziestkĂŞ. - Ale przecieÂż dwudziestka jeÂździ tylko w dni ÂświÂąteczne, a dziÂś jest wtorek. - Ale ja mam dziÂś urodziny.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 10, 2009, 23:19:05 » |
|
Blondynka i brunetka ogl¹daj¹ wiadomoœci i blondynka mówi do brunetki: - Za³o¿ê siê o 100 dolców, ¿e ten facet nie skoczy z tego budynku. Brunetka przyjmuje zak³ad i facet skacze z budynku, po czym brunetka mówi: - Nie mogê wzi¹Ì twoich pieniêdzy, ja ju¿ dziœ widzia³am te wiadomoœci i wiedzia³am, ¿e ten facet skoczy. Blondynka na to: - Ja te¿ je ju¿ dziœ widzia³am i myœla³am, ¿e drugi raz nie skoczy.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 10, 2009, 23:19:46 » |
|
Przychodzi kobieta do lekarza i skar¿y siê na ból. - Gdzie pani¹ boli? - pyta siê lekarz. - Wszêdzie - odpowiada kobieta. - Jak to wszêdzie, proszê byÌ bardziej dok³adnym. Kobieta dotyka kolana palcem wskazuj¹cym: - Tu mnie boli. Nastêpnie dotyka lewego policzka: - O tu mnie boli. Potem dotyka prawego sutka: - O tu te¿ mnie boli - mówi z grymasem bólu kobieta. Lekarz popatrzy³ na kobietê ze wspó³czuciem i pyta siê: - Czy Pani jest naturaln¹ blondynk¹? - Tak. - Tak myœla³em - kontynuuje lekarz - ma pani z³amany palec.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 11, 2009, 18:40:15 » |
|
ÂŚwiĂŞta. Dwie blondynki jada po choinkĂŞ. WjeÂżdÂżajÂą do lasu, wychodzÂą z samochodu. Po kilku godzinach brniĂŞcia w Âśniegu jedna z nich mĂłwi: - Wiesz co? Zimno mi... MoÂże weÂźmy pierwsza lepsza choinkĂŞ, nawet jeÂśli bĂŞdzie bez bombek.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 11, 2009, 18:40:44 » |
|
Blondynka juÂż dÂłuÂższy czas stoi na przystanku autobusowym. Przechodzi obok chÂłopak i jej mĂłwi: - ÂŚlicznotko, ten autobus kursuje tylko w ÂświĂŞta. - No, to mam wielkie szczĂŞÂście, bo dzisiaj sÂą moje imieniny...
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 11, 2009, 18:41:01 » |
|
Zatrudnili blondynkĂŞ przy malowaniu pasĂłw. W pierwszym dniu namalowaÂła 15 km pasĂłw, w drugim dniu 3 km pasĂłw a w trzecim tylko 1 km pasĂłw. W tym samym dniu wzywa jÂą szef i mĂłwi: - Co siĂŞ z paniÂą dzieje?? - pyta siĂŞ szef - Coraz gorzej pani pracuje Na co blondynka odpowiada: - To nie ja gorzej pracuje tylko, Âże do wiadra z farbÂą mam coraz dalej.
|
|
|
|
|
|
|
|