duska90
|
|
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 30, 2008, 20:15:23 » |
|
Pijany facet po pi±tym piwie wychodzi do toalety. Jakie¶ 2 minuty po tym knajp± wstrz±sa mro¿±cy krew w ¿y³ach krzyk dobywaj±cy siê z kibelka. Za jakie¶ pieæ minut znowu. W koñcu barman nie wytrzyma³ i idzie sprawdziæ, patrzy, siedzi tam ten facet, wiêc pyta go: - Czemu siê pan tak drze? A facet: - Panie, usiad³em na kibelku, zrobi³em, co trzeba, spuszczam wodê... i jak mnie co¶ nie ¶ci¶nie za jaja! Za chwilê znowu - ci±gnê tê wajchê - i jak mnie nie ¶ci¶nie! - Bo to nie kibel, idioto, tylko wiadro od mopa...
Trzech ¿uli uzbiera³o trochê grosza na butlê samogonu. Kupili. Rêce im siê trzês± z podniecenia. - Nie niosê, kufa, rozbijê... - mów pierwszy, Patryk. - Mnie tak rêce lataj±, ¿e upuszczê - dodaje drugi, Mateusz. Trzeci, Norbert wzi±³ flaszkê i... wypad³a mu, rozbijaj±c siê totalnie. Pierwszy zacz±³ rwaæ w³osy; drugi napierdziela ³bem w mur. A winowajca wsadzi³ rêce w kieszenie i stoi. Po godzinie siê uspokoili. - Kurde, Norbert, ale ty masz nerwy - mówi Patryk do ¿ula-rozbijaki. - My rwiemy w³osy z g³ów, walimy ³bem o ¶cianê a ty taki spokojny... A Norbert wyci±ga rêce z kieszeni, a w ka¿dej d³oni urwane j±dro. - Echhh... ka¿dy prze¿ywa po swojemu....
|