duska90
|
|
« : Czerwiec 30, 2008, 19:50:36 » |
|
¯ona wyjecha³a w delegacjê. M±¿ rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka. Jad± do drugiego. - Nie znamy pana synka - s³yszy w drugim. Jad± do trzeciego, czwartego... wszêdzie tak samo. Nie znaj± dzieciaka. W koñcu m³ody nie wytrzyma³: - Tato, zaliczmy jeszcze tylko jedno przedszkole, bo siê w koñcu na ostatni± lekcjê spó¼niê.
Co mówi kobieta po wyj¶ciu z ³azienki? - £adnie wygl±dam? Co mówi mê¿czyzna po wyj¶ciu z ³azienki? - Na razie tam nie wchod¼.
M³ody ch³opak pierze d¿insy i mruczy: - Nikomu nie mo¿na ufaæ, nikomu... Na moment przerywa pranie: - Nawet sobie - kontynuuje w¶ciek³y - Przecie¿ tylko pierdn±æ chcia³em.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 2724
Aby znale¼æ mi³o¶æ nie pukaj do ka¿dych drzwi.
|
|
« Odpowiedz #1 : Pa¼dziernik 21, 2008, 19:17:38 » |
|
Diabe³ z³apa³ Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Zaci±gn±³ ich nad bezdenn± przepa¶æ i mówi do Anglika: - Skacz! - Nie skoczê! - Gentelmen skoczy³by! Anglik skoczy³. Nad przepa¶ci± staje Francuz i diabe³ go kusi: - Skacz! - Nie skoczê! - Gentelmen skoczy³by! - Nie skoczê! - Ale teraz jest taka moda! I Francuz skoczy³. Nad przepa¶ci± staje Niemiec i diabe³ znów kusi: - Skacz! - Nie skoczê! - Gentelmen skoczy³by! - Nie skoczê! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczê! - To rozkaz! Wiêc i Niemiec skoczy³. Wreszcie, nad przepa¶ci± staje Polak i diabe³ kusi: - Skacz! - Nie skoczê! - Gentelmen skoczy³by! - Nie skoczê! - Ale teraz jest taka moda! - Nie skoczê! - To rozkaz! - Nie skoczê! - A to sobie nie skacz! Polak skoczy³.
|
|
|
|
Kto nie ma odwagi do marzeñ, nie bêdzie mia³ si³y do walki.
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzieñ 05, 2008, 16:57:29 » |
|
Nauczyciel do ch³opaka, który majstruje co¶ pod oknem:
- Hej, ty tam! Kiedy Polska przyjê³± chrzest? - Nie wiem ... - A kiedy by³a bitwa pod Grunwaldem? - Nie mam pojêcia ... - To jak, mato³ku, chcesz zdaæ maturê? - Nie chcê, ja tu tylko kaloryfer naprawiam.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #3 : Luty 06, 2009, 21:29:16 » |
|
Na ³awce w parku siedzi staruszek i strasznie p³acze. Podchodzi do niego przechodzieñ i zapytuje: - Dlaczego p³aczesz? - Synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu o¿eni³em siê z najseksowniejsz± lask± w okolicy, ma 22 lata, 90/60/90, super gotuje, kochamy siê kiedy chcê, wieczorem mi czyta... - No to o co chodzi? - Nie pamiêtam gdzie mieszkam!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #4 : Luty 06, 2009, 21:29:35 » |
|
Pos³ali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi siê. W koñcu postanowi³ popatrzeæ przez okno. Tam ogrodnik grzebie grz±dki. Psychol wo³a: - A co pan robi? - Nawo¿ê truskawki. - Co? - Nawo¿ê truskawki, mówiê! - Co pan robisz?!? - Kur.., truskawki posypujê gównem!!! - O, a ja cukrem, ale jestem, pierd......y!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #5 : Luty 06, 2009, 21:29:52 » |
|
Pewnego razu kapitan Jones odnotowa³, ¿e szeregowy Smith osi±ga blisko 100% skuteczno¶æ w sprzeda¿y polis na ¿ycie ¿o³nierzom US Army. Wezwa³ go do siebie i zapyta³ o sekret powodzenia. - Meldujê, panie kapitanie, idê do ¿o³nierza i mówiê tak: "Jak wykupisz tê polisê, to w razie ¶mierci na polu walki rz±d wyp³aci Twoim spadkobiercom $200.000. A je¿eli nie bêdziesz mia³ tej polisy, to rz±d jest zobowi±zany wyp³aciæ tylko $6.000. I jakmy¶lisz, kogo zatem najpierw wy¶l± w najgorszy ogieñ?"
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #6 : Luty 08, 2009, 17:51:49 » |
|
Kowalski wraca do domu z pracy, ma ju¿ usi±¶æ przed telewizorem, ale s³yszy charakterystyczne odg³osy dobiegaj±ce zza ¶ciany od s±siada. - Ten s±siad zaczyna mnie ju¿ wpieniaæ! Idê mu powiedzieæ, ¿eby ciszej puka³ te swoje panienki! - Mama chcia³a mu to samo powiedzieæ z godzinê temu - mówi Jasio. - I co, powiedzia³a? - pyta ojciec. - Nie wiem, jeszcze nie wróci³a...
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 12, 2009, 23:05:32 » |
|
Sherlock Holmes wybra³ siê z Dr Watsonem do lasu. Biwak or something. W pewnym momencie w nocy Holmes budzi Watsona i pyta: - Drogi Watsonie, czy ¶pisz? - Nie.. - A co widzisz nad sob±, drogi Watsonie? - Widzê miliony gwiazd drogi Sherlocku. - I co ci to mówi, drogi Watsonie? - Zale¿y jak na to spojrzeæ: z astronomicznego punktu widzenia mówi mi to, ¿e s± miliony galaktyk z miliardami gwiazd; z astrologicznego punktu widzenia widzê, ze wchodzimy w znak Byka; z meteorologicznego punktu widzenia mówi mi to, ¿e jest szansa na dobr± pogodê jutro; z futurystycznego punktu widzenia sadze, ze kiedy¶ ludzie bêd± ³ataæ do gwiazd.... A có¿ Tobie to mówi drogi Sherlocku? - Mnie to mówi, drogi Watsonie, ¿e kto¶ nam zapier..... namiot!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 15, 2009, 13:27:36 » |
|
Dlaczego faceci czuj± siê lepsi:
1. Ich dupa nigdy nie jest czynnikiem decyduj±cym podczas rozmowy o pracê.
2. Ich orgazmy s± zawsze prawdziwe. Zawsze!
3. Ich nazwisko zostaje.
4. Gara¿ jest ich ca³y.
5. Ich plany weselne troszcz± siê same o siebie.
6. Mechanicy samochodowi zawsze mówi± im prawdê.
7. Chu* ich obchodzi, ¿e kto¶ nie zauwa¿a ich nowej fryzury.
8. Ta sama robota wiêksza p³aca.
9. Zmarszczki dodaj± charakteru.
10. Nie musz± opuszczaæ pokoju aby poprawiæ sobie krocze.
11. Suknia ¶lubna 2000 PLN; Wynajem smokingu 100 PLN.
12. Ludzie nigdy nie gapi± siê na ich klatkê piersiow± podczas rozmowy.
13. Nowe buty nie tn±, nie robi± pêcherzy, nie deformuj± stóp.
14. Jeden nastrój, zawsze!
15. Rozmowy telefoniczne w 30 sekund.
16. Piêciodniowe wakacje wymagaj± tylko jednej walizki.
17. Sami otwieraj± s³oiki.
18. Dostaj± fory za ka¿dy przejaw troskliwo¶ci.
19. Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak.
20. Je¶li maj± 34 lata i s± samotni, nikt tego nie zauwa¿a.
21. Trzy pary butów w zupe³no¶ci wystarcz±.
22. Nie u¿ywaj± podpasek.
23. Je¶li inny facet przyjdzie na przyjêcie w takim samym ubraniu,mog± zostaæ najlepszymi przyjació³mi na wiele lat.
24. Nie musz± znaæ nazw wiêcej ni¿ piêciu kolorów.
25. Nie musz± siê zastanawiaæ, w któr± stronê krêciæ nakrêtk± czy te¿ ¶rub±.
26. Posiadaj± dar nie zauwa¿ania zagnieceñ na ubraniach.
27. Ta sama fryzura potrafi przetrwaæ latami, a nawet dekadami.
28. Ich brzuch zazwyczaj ukrywa du¿e biodra.
29. Jeden portfel, jedna para butów, jeden kolor przez wszystkie pory roku.
30. Manicure robi± przy pomocy scyzoryka.
31. Zakupy ¦wi±teczne dla 25 cz³onków rodziny robi± 24 Grudnia, w kilka minut.
32. Ca³y ¦wiat jest dla facetów ubikacj±.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #9 : Lipiec 20, 2009, 21:42:43 » |
|
By³ sobie facet, który w³a¶nie przeszed³ ciê¿ki rozwód z ¿on±. Pewnego dnia znalaz³ lampê z d¿inem. D¿in wyszed³ i powiedzia³: - Witaj, panie. Spe³niê twoje trzy ¿yczenia, ale czegokolwiek sobie za¿yczysz, twoja ¿ona dostanie podwójnie. Nie bardzo siê to mu spodoba³o, ale skorzysta³ z okazji. Poda³ pierwsze ¿yczenie: - D¿inie, chcê mieæ dom na Hawajach. Fruu. Dosta³ dom, a jego ¿ona dwa. Nie uszczê¶liwi³o go to, ale poda³ drugie ¿yczenie: - D¿inie, chcê dwa biliony dolarów. Fruu. Dosta³ 2 biliony, a jego ¿ona 4. Jak dot±d facet nie by³ zbyt szczê¶liwy. D¿in mówi: - Zosta³o ci jeszcze jedno ¿yczenie. I przypominam ci, cokolwiek sobie za¿yczysz, twoja ¿ona dostanie podwójnie. - Taa, wiem, wiem. Facet my¶li naprawdê mocno i wreszcie wykrzykuje: - Mam! D¿inie, pobij mnie i zostaw w pó³ ¿ywego!
|
|
|
|
|
|
|
|