@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 29, 2008, 15:37:18 » |
|
"Ty jeste¶ moim skarbem wiesz"http://www.youtube.com/v/25jSgKRWAX8&hl=plref. Ty jeste¶ moim skarbem, wiesz? Tak bardzo, bardzo kocham ciê. Ty jeste¶ moim skarbem, wiêc Tak bardzo kocham ciê. (x2)
1. Kocham ciê tak, troche bardzo,z ca³ej si³y, Jak skarb. Wcale nie kocham trochê ciê, Ale ty to wiesz. Najdro¿szy ty, ¦wiecisz jak promyk sloñca mi. I mo¿e w g³êbie siebie gdzie¶ ty mnie kochasz te¿. No i ju¿ popatrz tu, na rêce by¶ wzi±¶æ mnie móg³. Szeptem do mnie mów, no we¼ siê nie wstydz. Nie moge w nocy spaæ, o tobie my¶le ca³y czas. Uwierz mi kiedy mówiê, ¿e którego¶ dnia ze mn± O¿enisz siê.
Ref. Ty jeste¶ moim skarbem, wiesz? Tak bardzo, bardzo kocham ciê. Ty jeste¶ moim skarbem, wiêc Tak bardzo kocham ciê. (x2)
2. Ka¿dego dnia czekam na jaki¶ twój znak. Kole¿anki wci±¿ szepcz± "ah jaki uroczy on". Wyci±³e¶ mi serce na drzewie chyba ty, Mo¿e od ciebie sa te¿, kwiatki w mym tornistrze dzi¶ No ju¿ powiedz to, co jest miêdzy tobi± i mna, Nie wstydz sie, odwa¿ny b±dz Mój ksi±¿e z bajki. Szaleje za tob± wrêcz, na zawsze kocham ciê Uwierz mi kiedy mówie, ze którego¶ dnia ze mn± O¿enisz siê.
Ref. Ty jeste¶ moim skarbem, wiesz? Tak bardzo, bardzo kocham ciê. Ty jeste¶ moim skarbem, wiêc Tak bardzo kocham ciê. (x4)
Widzicie go, oo to idze on, mój ukochany. Na przerwach trzyma moj± d³oñ. Na piórniku wzi±³ i napisa³ moje imiê sam. To jest mój skarb i kocham go tak i tak. Gdy pobierzemy sie bedziemy mnóstwo mnóstwo Dzieci mieæ
|