Od dziecka moim g³ównym zainteresowaniem by³ taniec, jednak¿e nigdy nie mog³am tego swojego ma³ego talentu i pasji wykorzystaæ. Od maleñstwa tupta³am z mam±, gdzie w³a¶nie to Ona uczy³a mnie fajnych ruchów. Okazj± do pokazania swoich umiejêtno¶ci by³y konkursy szkolne oraz spotkania rodzinne, gdzie jako ma³a dziewczynka tañczy³am np. przy piosence "lambada"... jednak z wiekiem by³am coraz bardziej wstydliwa, wiêc zaprezentowanie jakiego¶ uk³adu by³o dla mnie du¿ym problemem. Chowaj±c siê w pokoju z muzyk± " na ca³y regulator", æwiczy³am swoje "sztuczki". Odwa¿y³am siê je pokazaæ ju¿ w szkole wy¿szej, gdzie zosta³am zauwa¿ona przez osoby, które nie mia³y o mnie i o mojej pasji kompletnego pojêcia. Jednak nie da³o to mi ¿adnej mo¿liwo¶ci rozwiniêcia siê w tym kierunku, jedynie du¿± satysfakcjê. Po jakim¶ czasie okazuje sie, ¿e uczeñ przerasta mistrza... w tym wypadku ja przeros³am swoj± mamusiê. Teraz to ona zakrada sie do pokoju gdzie æwiczê i próbuje nauczyæ siê moich kroków. Talencik mój nadal nie jest nigdzie wykorzystany... Nie marzy³am nigdy o s³awie, o zakwalifikowaniu siê do jakiego¶ programu jakie teraz mo¿emy ogl±daæ w tv, o niczym takim, chcia³am jedynie przekazaæ swoje umiejêtno¶ci innym dziewczynom, które równie¿ od niemowlaka tupta³y w rytm muzyki w swoim ³ó¿eczku, staraj±c siê, by i one nie zmarnowa³y swojej szansy. Jestem wierna swej pasji i jej oddana, to mój sposób na ¿ycie.
Teraz ma³e pytanko dla forumkowiczów. Czym dla Was jest taniec? Czekam na Wasze odpowiedzi.