*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:37:39

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: "Klepsydra"  (Przeczytany 1655 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
@¿mijka
Administrator
Ekspert

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1898

I get wings to fly... I'm alive ...

« : Czerwiec 20, 2008, 18:39:04 »

Znalaz³am tê klepsydrê w dniu dzisiejszym, na stronce portalu "Nasza Klasa". Umie¶ci³a j± w swym profilu dwunastoletnia dziewczynka...
Pan M
Moderator
Aktywny u¿ytkownik
*

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 123

There is no spoon...

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 20, 2008, 22:53:18 »

Ja maj±c 12 lat...nawet nie wiedzia³em co to klepsydra...jak ten czas pêdzi a m³odzie¿ siê rozwija...widzê, ¿e i Ty ¿mijko znasz to nazwisko...

@¿mijka
Administrator
Ekspert

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1898

I get wings to fly... I'm alive ...

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 21, 2008, 14:48:19 »

Owszem znam to nazwisko, zreszt± mam wra¿enie, ¿e wiêkszo¶æ osób, których wzrok spoczywa na ³amach prasy codziennej musia³o z nim siê zetkn±æ. Nie zapominam oczywi¶cie o wiernych kibicach, z których ust nazwisko to ostatnio nie schodzi³o.
Nie wnikam g³êbiej w to, czy decyzja tego cz³owieka (sêdziego) jest s³uszna czy te¿ nie, tym powinny zaj±æ sie odpowiednie instytucje, dla mnie jest to i tak zalegalizowana wojna. Zdumiewa mnie jednak, ¿e mo¿na siê posun±æ do publikowania klepsydry ¿ywego cz³owieka i zamieszczania na niej informacji, ¿e zgin±³ tragicznie z rêki Polaków.
Nie przy³o¿y³am do tego swej rêki i wzdrygam siê przed ¿yczeniem ¶mierci nawet najwiêkszemu wrogowi.

Lincz to bezprawny akt samos±du na osobie pos±dzonej o przestêpstwo, niedawno mieli¶my okazjê dowiedzieæ siê o takiej tragedii maj±cej miejsce we W³odowie, gdzie kilku jego mieszkañców zamordowa³o agresywnego s±siada.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: