Herkules
Aktywny u¿ytkown.
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 76
|
|
« : Maj 23, 2008, 16:29:23 » |
|
Lekarz pyta pacjenta. Zawsze siê pan j±ka? Nie, tylko wtedy jak mówiê. M³ody ¿onko¶ po podró¿y po¶lubnej skar¿y wróci³ z obola³ym cz³onkiem. Zaniepokojony skar¿y siê lekarzowi. Lekarz uspokaja go, ¿e to nic wielkiego, zwyk³e podra¿nienie. Nale¿y codziennie rano moczyæ GO kilka minut w szklance z mlekiem. Po kilku dniach, ¿ona wchodz±c niespodziewanie do ³azienki mówi ze zdziwieniem: Nie wiedzia³am, ¿e siê GO nape³nia jak wieczne pióro. Przychodzi facet do lekarza, b nie mo¿e sobie poradziæ z ¿on±. Ona naprawdê jest maniaczk± seksualn± panie doktorze. Ca³y czas chcia³aby siê migdaliæ, nigdy nie ma dosyæ. Co robiæ? Proszê jej powiedzieæ, ¿eby natychmiast zapisa³a siê do mnie na wizytê.
|
|
|
|
|
|
|
|
duska90
|
|
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 03, 2008, 16:42:44 » |
|
Do pacjenta po powa¿nej operacji podchodzi pielêgniarka i pyta: - Jak siê pan czuje? - Dobrze - Ale widzê ¿e jest pan czym¶ wyra¼nie zaniepokojony. - Noo tak... - Czym? - Pewnym s³owem chirurga podczas operacji. - Co to za s³owo? - Ups!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 2724
Aby znale¼æ mi³o¶æ nie pukaj do ka¿dych drzwi.
|
|
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:28:20 » |
|
Przychodzi pacjent do lekarza - Panie doktorze, ugryz³ mnie pies. -A by³ w¶ciek³y? -No zadowolony to on nie by³...
Przychodzi starsza pani na badania. Laborantka pobiera krew i mówi: - Teraz poproszê o pojemnik z moczem. Babcia stawia butelkê na stoliku. Zdziwiona laborantka mówi: - To przecie¿ nie mocz tylko koniak! Babcia: - O rany, to co ja da³am lekarzowi.
W szpitalu, lekarz do pacjenta: - Mam dwie wiadomo¶ci, dobr± i z³±, od której mam zacz±æ? - Od z³ej. - Przykro mi, ale musimy amputowaæ panu obie nogi. - A dobra wiadomo¶æ? - S±siad z ³ó¿ka obok chce kupiæ pañskie kapcie.
Przychodzi pó³ baby do lekarza, a lekarz: - No ba.
Mówi dentysta do pacjenta: - Lojalnie pana ostrzegam, ¿e bêdzie bola³o, dlatego proszê mocno zacisn±æ zêby i szeroko otworzyæ usta.
|
|
|
|
Kto nie ma odwagi do marzeñ, nie bêdzie mia³ si³y do walki.
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2009, 09:19:43 » |
|
Pewnemu politykowi wró¿ka przepowiedzia³a, ¿e umrze w rezultacie sporu. Wycofa³ siê wiêc z ¿ycia politycznego, mieszka³ sobie spokojnie, nie wadzi³ nikomu. Pewnego dnia jednak poczu³ siê gorzej i skierowano go do lekarza. Le¿y w ³ó¿ku, trwa poranny obchód. Lekarze podchodz± do niego do ³ó¿ka, ordynator pyta lekarza prowadz±cego: - A jemu co jest? - Trudno powiedzieæ... - W takim razie zrobimy konsylium!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #6 : Maj 03, 2009, 09:20:36 » |
|
Gabinet lekarski w przychodni rejonowej w Rejowcu Fabrycznym. Akurat czwartek, wiêc przyjmuje psychiatra. Wchodzi go¶ciu - na oko jakie¶ 47 lat, grubawy, ³ysiej±cy na czubku g³owy, w okularach, ma pekaesy. Zezuje i przegina g³owê na lewo. - Na co siê Pan uskar¿a? - pyta lekarz. - ¯o-¿o-¿ona mi sieeeee pu-pu-puszcza! - A gdzie teraz wiernej szukaæ? - mówi lekarz. - Sy-sy-syn w³óczy siê i chu-chu-chuligani. - No, ale jeszcze nikogo nie zabi³, nie? - No-no-no iii... sz-sz-szczam w nocy do ³ó-³ó-³ó¿ka. - Spróbujemy zaradziæ. Proszê ³ykaæ nervosal dwa razy dziennie i przyj¶æ za dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach kole¶ przychodzi. Roze¶miany, d¿insy czerwone, sweterek w romby. - Co s³ychaæ? - pyta medyk. - W porzo. - Jak ¿ona? - Puszcza siê. Ale gdzie teraz szukaæ wiernej? - Synalek? - Rozrabia. Ale nikogo nie zabi³. - A jak tam w nocy? - Szczam. Ale do rana zawsze zd±¿y wyschn±æ.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #7 : Maj 03, 2009, 09:22:08 » |
|
Lekarze podjêli akcjê strajkow±. Rzecznik Ministerstwa Zdrowia poinformowa³, ¿e Ministerstwo odpowie na ich postulaty natychmiast po znalezieniu farmaceuty, który bêdzie w stanie je odczytaæ...
Przez hall w szpitalu biegnie facet, który w³a¶nie mia³ mieæ operacjê. - Co siê sta³o?! - pytaj± go inni pacjenci. - S³ysza³em, jak pielêgniarka mówi: to bardzo prosta operacja, niech pan siê nie martwi, jestem pewna, ¿e wszystko bêdzie dobrze! - Próbowa³a tylko pana uspokoiæ, co w tym z³ego?! - Ona nie mówi³a do mnie. Mówi³a do lekarza!!!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #8 : Lipiec 20, 2009, 21:37:02 » |
|
Lekarz do pacenta: - Muszê Pana zmartwiæ, Pan umiera. Jest rak z przerzutami. - Tego siê obawia³em, A czy nie móg³by Pan Doktor powiedzieæ po mojej ¶mierci, ¿e umar³em na AIDS? Na pytanie lekarza - Dlaczego?!?! Pacjent odpowiada: - Wie Pan, Panie Doktorze, po pierwsze bêdê we wsi pierwszy, co umar³ na AIDS. Po drugie nikt ju¿ nie ruszy mojej baby. A po trzecie wszyscy, co j± ju¿ mieli siê powiesz±.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #9 : Lipiec 20, 2009, 21:40:27 » |
|
Do gabinetu psychiatry wchodzi mê¿czyzna z ¿on±, skar¿±c siê na jej apatie. Lekarz porozmawia³ z pacjentk±, potem j± obj±³, pog³aska³ i kilka razy poca³owa³. Wreszcie zwraca siê do obecnego przy tej scenie mê¿a: - Oto zabiegi, które s± potrzebne pañskiej ¿onie. Powinny byæ stosowane przynajmniej co drugi dzieñ. No, powiedzmy we wtorki, czwartki i soboty. - Dobrze, we wtorki i czwartki mogê ¿onê do pana przyprowadzaæ, ale sobota wykluczona - gram z kolegami w karty!
|
|
|
|
|
|
|
|