@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« : Maj 18, 2008, 11:11:24 » |
|
Podobno nie potrafimy mówiæ o tym co w naszym ¿yciu jest dobre, co sprawia, ¿e jeste¶my szczê¶liwi. Jedn± z naszych g³ównych cech jest narzekanie, ubolewanie nad tym jak nam ¼le i jaka wielka krzywda nam siê dzieje. Zliczamy kolejne z³e dni jakie nam siê przytrafiaj±. Przecie¿ nie zawsze tak jest, muszê siê pochwaliæ, ¿e od pewnego czasu tryskam pozytywn± energi±, u¶miecham siê sama do siebie, wszystko co wokó³ siê dzieje sprawia mi ogromn± rado¶æ, chyba dlatego, ¿e tak bardzo tego pragnê³am. Cieszê siê z rzeczy, które dot±d wydawa³y siê byæ nijakie, niezauwa¿alne. Cudownie jest ¿yæ!
|
|
|
|
|
|
|
|
duska90
|
|
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 02, 2008, 14:29:39 » |
|
Ja dzi¶ te¿ mam cudowny dzieñ @¿mijko, w³a¶nie po kilku dniach nieobecno¶ci, wreszcie wróci³am do domu.
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 05, 2008, 21:53:24 » |
|
Przez kilka dni, poch³ania³a mnie praca, zapomnia³am ju¿ prawie jak to jest. Nie znaczy to jednak, ¿e jej nie lubiê, ma³o mam okazji, mimo wszelkich starañ, by robiæ to co sprawia mi najwiêksz± przyjemno¶æ. Spêdzi³am wyj±tkowo mi³y czas - ze sob± i ... pêdzlem . Pozdrawiam wszystkich
P.S. Nawet nie wiesz Dusiu90, jak bardzo siê cieszê,¿e ju¿ jeste¶ w domu
|
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 07, 2008, 23:07:19 » |
|
Rzeczywi¶cie spêdzi³am ten dzieñ na manewrach. Przewidywany kocio³ek pysznej grochówki by³ równie¿, co nie znaczy, ¿e jedynie tym mnie goszczono.Z trudem znajdowa³am miejsce na ró¿norodne potrawy serwowane przez bardzo sympatycznego kucharza:Nie by³yby to prawdziwe manewry, gdyby nie sprzêt sprowadzony specjalnie na tê okazjê. Jak my¶licie z jakiego to autka w³a¶nie wyskakujê?
A mo¿e wiecie co mam w d³oni? Organizator rzeczywi¶cie stara³ siê, by impreza by³a na poziomie, ka¿dy spragniony móg³ za darmo rozkoszowaæ siê widokiem piêknej sanitariuszki... i nie tylko...
Kobiety równie¿ mia³y na czym swe oczêta zawiesiæ:
Jak to mówi±: "Za mundurem panny sznurem" - tu stoj± równie¿ mê¿atki.
Oto armia "MIʦNIA PIWNEGO", zdobyli laur zwyciêstwa w przeci±ganiu liny:
pokonuj±c moich nieustraszonych faworytów: "CZERWONYCH KHMERÓW"
Jednak MOC i tak jest z nami! Khmerzy dostali rozkaz, ¿e musz± aktywniej æwiczyæ swoje miê¶nie piwne. Wkrótce, kolejne ju¿... spotkanie rewan¿owe.
|
|
|
|
|
|
|
Pan M
Moderator
Aktywny u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 123
There is no spoon...
|
|
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 17, 2008, 14:38:34 » |
|
Hmm my¶lê, ¿e wyskakujesz z jakiego¶ transportera opancerzonego, chocia¿ na takiej imprezie prêdzej "spotkasz" STARa starego a w rêce...granat zabytkowy ju¿...
|
|
|
|
|
|
|
|
|