*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 15, 2025, 04:20:48

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: PaintBall  (Przeczytany 9206 razy)
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« : Maj 14, 2008, 20:50:00 »

Od 2 lat należę do drużyny leśnej "Czerwone Diabły", chętnych zapraszam do odwiedzenia strony www.czerwonediably.com Super zabawa i wysoka adrenalina podczas starć na krótkich dystansach.
Mit bólu itd. - faktem jest to że odczuwa się strzał - ale wszystko zależy od miejsca. Aby uniknąć siniaków, krwiaków stosuje się ochraniacze, więc można wyeliminować odczuwanie bólu do 99%.
Zapraszam do tematu UÂśmiech
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

I get wings to fly... I'm alive ...

« Odpowiedz #1 : Maj 14, 2008, 23:41:50 »

KiedyÂś znalazÂłam fajnÂą gierkĂŞ, nie pamiĂŞtam niestety jej tytuÂłu, faktem jest, Âże jak to w wojennych gierkach bywa, trzeba byÂło biegaĂŚ po buszu i strzelaĂŚ do przeciwnika, kombinujÂąc przy tym, by kamizelka byÂła zapeÂłniona wszelkimi dostĂŞpnymi bajerami  DuÂży uÂśmiech. PodkÂład muzyczny tej gry sprawiÂł, Âże wÂłaÂściwie caÂły czas adrenalina kipiaÂła mi uszami, a przed oczyma ukazywaÂł siĂŞ wyjÂątkowo piĂŞknie wykonany napis "Game Over". Nie wiedziaÂłam do koĂąca, gdzie siedziaÂł skubany snajper, ktĂłry tak bÂłyskotliwie mnie uszczĂŞÂśliwiaÂł. UwaÂżam siebie za uparciucha, nie mogÂłam wiĂŞc pozwoliĂŚ sobie na przegranÂą - mimo wszystko przeszÂłam ca³¹ grĂŞ! WÂłaÂściwie powinnam napisaĂŚ przeczoÂłgaÂłam DuÂży uÂśmiech Tej ewentualnoÂści autor gry nie wzi¹³ niestety pod uwagĂŞ DuÂży uÂśmiech . Gdy zajrzaÂłam na stronkĂŞ diab³ów pomyÂślaÂłam, Âże wÂłaÂściwie gdyby trawa, czy krzaki, byÂły dostatecznie wysokie, mogÂłabym rĂłwnieÂż i ja z Wami - popeÂłzaĂŚ, teorie mam juÂż wypracowanÂą. Nie potrzebujecie sanitariuszki?  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Maj 15, 2008, 12:47:55 »

Sanitariuszki nie mamy, ale jak masz ochotĂŞ  MrugniĂŞcie Jak juÂż nie kadet mogĂŞ pogadaĂŚ z Kapitanem RybkÂą
Gra to nie to samo, nie ma muzyki która podkrêca, ale cisza która jest wokó³ jest dos³ownie s³yszalna i przeraŸliwa. Odczu³em taki stan w zesz³ym roku na Saltus IV (manewry 24h). Super impreza mimo ¿e bardzo mêcz¹ca - bo trzeba zapasy amunicji, gazu itp zabraÌ na pole, aby nie brak³o przez 24h.

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #3 : Maj 15, 2008, 13:07:15 »

PrzyznajĂŞ, Âże musiaÂłam wygooooooooglowaĂŚ po jakÂą folelkĂŞ potrzebny Tobie ten gaz. Zdolna ze mnie Âżmijka - teraz juÂż wiem!
Kiedyœ rozmawia³am, ¿e swoim dziadkiem, który bra³ udzia³ w wielu starciach na froncie. Zapyta³am, czy zabi³ kiedykolwiek cz³owieka - nie chcia³ mi na to odpowiedzieÌ, nie móg³ o tym rozmawiaÌ, czu³am, ¿e to bolesny dla niego temat. Stwierdzi³ jednak, ¿e na wojnie ludzie strzelaj¹ do siebie przewa¿nie ze strachu, a znaczna wiêkszoœÌ kul i tak mierzona jest w powietrze.
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Maj 15, 2008, 13:17:13 »

CiĂŞÂżko mi coÂś powiedzieĂŚ na ten temat - nigdy nie strzelaÂłem z ostrej amunicji do czÂłowieka czy zwierzĂŞcia - do Âżadnej istoty. Nawet w WP nie byÂłem!!!
joker181
Moderator
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Maj 15, 2008, 23:08:42 »

paintball fajna sprawa ale wysokie koszty ... kiedyÂś muszĂŞ sprĂłbowaĂŚ MrugniĂŞcie
na razie zostanĂŞ przy swoich "kijkach" i noÂżach Chichot

NUNCHAKU... HOBBY... PASJA... STYL ÂŻYCIA ...  ========----========
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #6 : Maj 16, 2008, 19:58:04 »

paintball fajna sprawa ale wysokie koszty ... kiedyÂś muszĂŞ sprĂłbowaĂŚ MrugniĂŞcie
na razie zostanĂŞ przy swoich "kijkach" i noÂżach Chichot

W cale nie s¹ tak wysokie Mrugniêcie U nas na polu Czerwonych Diab³ów mo¿na rekreacyjnie pograÌ co weekend w sobotê. Wypo¿yczenie sprzêtu [marker(komplet+100kul) 50z³, póŸniej tylko kule za 100szt 10z³]. Oczywiœcie nie op³aca siê braÌ po 100 kul, ale ludzie bior¹, bo np. Premium 500kól - worek kosztuje 40z³.
PodsumowujÂąc 100zÂł - dzienna zabawa - Zapraszam www.paintball4all.pl
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #7 : Maj 17, 2008, 09:54:46 »

Skoro stĂłwkĂŞ taka zabawa kosztuje...To @Âżmijka nie postrzela sobie!
 UkÂładanie pasjansa jest o wiele taĂąsze. DuÂży uÂśmiech
Osami mo¿e za³atwi³byœ jak¹œ taryfê ulgow¹
dla przyszÂłych emerytek?
ObiecujĂŞ, Âże peÂłzaÂłabym jedynie na tyÂłach
i pucowaÂła dokÂładnie Wasze nieÂśmiertelne rany! DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
joker181
Moderator
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #8 : Maj 17, 2008, 12:01:16 »

hehe Âżmijko na fotce nie wyglÂądasz na emerytkĂŞ Chichot Chichot

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #9 : Maj 17, 2008, 12:09:22 »

Joker zapewniam, Âże tak wÂłaÂśnie wyglÂądajÂą wszystkie przyszÂłe emerytki DuÂży uÂśmiech
joker181
Moderator
Nowy uÂżytkownik
*

« Odpowiedz #10 : Maj 17, 2008, 12:13:21 »

piĂŞkne i z wÂłasna kasa ... zaczynam lubiĂŚ dojrzaÂłe panie Chichot tylko wizja karabinu w rĂŞku mnie przeraÂża Chichot

@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #11 : Maj 17, 2008, 12:15:55 »

Zacznij sie baĂŚ joker! Potrafimy byĂŚ niebezpieczne nawet bez broni. DuÂży uÂśmiech
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #12 : Maj 18, 2008, 11:22:13 »

Niebezpieczne kobiety sÂą intrygujÂące  Buziak
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

« Odpowiedz #13 : Maj 18, 2008, 11:45:54 »

Osami, wyobraÂź sobie takÂą sytuacjĂŞ: w trakcie gry, natrafiasz na niesamowitÂą dziewczynĂŞ, obserwujesz jÂą przez gĂŞste ga³êzie krzakĂłw. SÂądzÂąc, Âże nikogo nie ma w pobliÂżu, dziewczyna zdejmuje swoje wielkie buciory i wysuwa drobnÂą, obola³¹ stopĂŞ, by jÂą nieco rozmasowaĂŚ. Jej rozchylone kosmyki dÂługich wÂłosĂłw, pozwoliÂły zauwaÂżyĂŚ, Âże masz do czynienia z wyjÂątkowo piĂŞknÂą kobietÂą. Niestety nie naleÂży do Twojej druÂżyny! Co robisz w takiej sytuacji? Strzelasz do niej, bierzesz do niewoli, czy zdobywasz w inny, bardziej bÂłyskotliwy sposĂłb?  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech
osami
Moderator
UÂżytkownik
*

« Odpowiedz #14 : Maj 18, 2008, 13:35:28 »

I tu CiĂŞ zaskoczĂŞ - wyciÂągam apteczkĂŞ - przyklejam nalepkĂŞ czerwony krzyÂż i biegnĂŞ z pomocÂą jako neutralna osoba, ktĂłra rozmasuje bolÂące stĂłpki i nie tylko...  MrugniĂŞcie
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: