dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

Aby znaleŸÌ mi³oœÌ nie pukaj do ka¿dych drzwi.
|
 |
« Odpowiedz #60 : Lipiec 31, 2009, 18:10:50 » |
|
M¹¿ zajada siê kolacj¹, któr¹ przygotowa³a mu ¿ona po jego nag³ym powrocie z delegacji. S³ucha sobie muzyki z radia, mlaskaj¹c podczas jedzenia. Nagle s³ychaÌ g³os spikera: - Proszê paùstwa, przerywamy nasz program poniewa¿ dosz³o do groŸnego wybuchu. Prezydent Miasta wyda³ nakaz ewakuacji w promieniu 10 kilometrów od epicentrum. Nakaz dotyczy dzielnic"... W tym momencie dobiega g³os z szafy: - Radio... Zróbcie g³oœniej radio!
|
|
|
|
Kto nie ma odwagi do marzeĂą, nie bĂŞdzie miaÂł siÂły do walki.
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 31, 2009, 18:11:16 » |
|
19-letni Jasio przychodzi do taty: - Tato, daj mi 100 zÂłotych. - Na co ci te pieniÂądze? - IdĂŞ na dziwki! Ojciec myÂśli: ChÂłopak jest juÂż dorosÂły, niech idzie siĂŞ wyszaleĂŚ. - Masz tu pieniÂądze. Jasio wychodzi z domu, a na podwĂłrku i widzi babciĂŞ. Babcia go pyta: - Gdzie idziesz, Jasiu? - IdĂŞ na dziwki. Tato daÂł mi 100 zÂłotych. - Jasiu, nie traĂŚ kasy na dziwki, ja tobie dam za 50 zÂłotych. Wraca Jasio do taty i woÂła: - Tato, ale zrobiÂłem interes! Babcia mi daÂła za 50 zÂłotych! - Jak ty mogÂłeÂś? MojÂą matkĂŞ?!... - A ty mojÂą mogÂłeÂś!?!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 31, 2009, 18:11:41 » |
|
Miêdzynarodowe zawody w przeklinaniu. Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin i Polak. Finalistów posadzono w szczelnie zamkniêtych kabinach, ¿eby nie mogli siê pods³uchiwaÌ i podpatrywaÌ. Komisja da³a znak. Pierwszy wystartowa³ Amerykanin: - Fak, mada faka, fak joself... I tak przez oko³o 5 minut. Drugi startuje Rosjanin: - Job twoju maÌ, ch.. wam w ¿opu... Po dziesiêciu minutach ostrych s³ów przysz³a kolej na Polaka. Z jego kabiny rozpoczyna siê wi¹zanka: - O ¿esz ty w mordê pier.....a maÌ, w d... r..... kozia d..., pier.... ciê i twoj¹ matkê te¿... Polak nadaje tak z godzinê, nagle wystawia g³owê z kabiny i mówi: - Dobra, mogê zaczynaÌ. Komisja na to: - ZaczynaÌ? A co to by³o przez ostatni¹ godzinê? - To? Nic. Sznurówka mi siê rozwi¹za³a, ciasno w tej kabinie jak ch.. i nie mog³em k.... zawi¹zaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 31, 2009, 18:12:06 » |
|
Trzy przyjació³ki po powrocie z urlopów, dziel¹ siê wspomnieniami. Pierwsza mówi: - Pierwszego wieczora pozna³am urzêdnika. Trzynaœcie dni robi³ "podchody", w koùcu czternastego przespaliœmy siê. Druga: - A ja pierwszego wieczora pozna³am polityka. "Przelecia³ mnie" tej samej nocy, a potem przez trzynaœcie dni chodzi³ za mn¹ i prosi³, ¿ebym nikomu nic nie mówi³a. Trzecia na to: - Pierwszego wieczora na dyskotece zataùczy³am ze studentem, poszliœmy do mojego pokoju pobaraszkowaÌ. Kiedy czternastego dnia zlaz³ ze mnie i otworzy³ okno, krzykn¹³: "O, k...a! To tu jest morze?"
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 31, 2009, 18:12:40 » |
|
Babcia zobaczyÂła, Âże jej wnuczka chodzi po domu goÂła. - Wnusiu, dlaczego ty tak po domu caÂłkiem goÂła chodzisz? - Ale babciu, ja nie jestem goÂła, tylko noszĂŞ ekologicznÂą koszulĂŞ. Taka moda jest teraz. - A, chyba Âże tak. Wieczorem dziadek pyta babciĂŞ: - A co ty, stara? ZgÂłupiaÂłaÂś, Âże po domu goÂła chodzisz? - Dziadek, ty sam gÂłupi jesteÂś. Ja noszĂŞ ekologicznÂą koszulĂŞ, taka moda teraz. Dziadek: - To mogÂłabyÂś jÂą sobie chociaÂż wyprasowaĂŚ!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #65 : Styczeń 08, 2010, 13:18:10 » |
|
Jedna kole¿anka ¿ali siê drugiej: - Mój Kazik jest ostatnio jakiœ oziêb³y w sprawach seksu. - Podmieù mu w czasie k¹pieli szampon na taki dla psów - radzi druga - Ja swojemu tak zrobi³am, to po wyjœciu spod prysznica rzuci³ siê na mnie, jak jakiœ brytan, zaci¹gn¹³ do ³ó¿ka i ma³o mnie na strzêpy nie rozerwa³ w czasie stosunku! Minê³y dwa dni: - Beznadziejna ta twoja rada z szamponem dla psów. - Coœ ty? Nie zadzia³a³o? - Zadzia³a³o. Wyskoczy³ z ³azienki, opier**li³ ca³¹ kie³basê z lodówki, a jak mu zwróci³am uwagê, to ugryz³ mnie w ty³ek i polecia³ do tej suki, Kowalskiej z trzeciego pietra...
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #66 : Styczeń 08, 2010, 13:19:06 » |
|
Johnny mia³ ochotê na seks z kole¿ank¹ pracy, wiedzia³ jednak, ¿e ona jest zwi¹zana z kimœ innym... Johnny by³ coraz bardziej sfrustrowany, a¿ w koùcu pewnego dnia podszed³ do niej i powiedzia³: - Dam ci 100 dolarów, jeœli pozwolisz, ¿ebym wzi¹³ ciê od ty³u. Ale dziewczyna powiedzia³a NIE. Johnny odpowiedzia³: - Bêdê szybki, rzucê pieni¹dze na pod³ogê, ty siê pochylisz, a ja skoùczê zanim zd¹¿ysz je podnieœÌ! Ona pomyœla³a chwilê i w koùcu stwierdzi³a, ¿e musi skonsultowaÌ siê ze swoim ch³opakiem. Zadzwoni³a do niego i opowiedzia³a mu, o co chodzi. Jej ch³opak odpowiedzia³: - Za¿¹daj od niego 200 dolarów. Podnieœ je szybko, on nawet nie zd¹¿y œci¹gn¹Ì spodni. Dziewczyna siê zgodzi³a. Pó³ godziny póŸniej jej ch³opak ci¹gle czeka³ na telefon. W koùcu po 45 minutach sam do niej zadzwoni³ i spyta³ co siê sta³o. - Ten sukinsyn u¿y³ monet!!!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #67 : Styczeń 08, 2010, 13:19:38 » |
|
Kobiecy orgazm ma 5 form: 1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach. 2. UlegÂła: Tak, tak, tak. 3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu. 4. Religijna: O mĂłj BoÂże! 5. Kryminalna: ZabijĂŞ CiĂŞ, jeÂśli teraz przestaniesz!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #68 : Styczeń 08, 2010, 13:20:44 » |
|
M³ode ma³¿enstwo u ginekologa dowiaduje siê, ¿e bêd¹ mieli dziecko. M³ody ¿onkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ci¹¿y mo¿na czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze mo¿na bez obaw, normalnie po bo¿emu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od ty³u bo bezpiecznie dla przysz³ej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wy³¹cznie na wilka. - A mo¿na wiedzieÌ panie doktorze jak to jest na wilka? - Le¿ysz pan ko³o nory i wyjesz!
|
|
|
|
|
|
|
alicja
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #69 : Styczeń 28, 2010, 14:53:05 » |
|
Subject: krĂłtkie opowiadanie 
Pewnego dnia zabraÂłem ze soba mojego dziadka do sklepu w centrum miasta aby kupic mu nowa pare butĂłw.
Zatrzymalismy sie aby kupic sobie cos szybkiego do przekaszenia. Kiedy podchodzilem do stolika gdzie siedzia³ dziadek, zauwazylem jak przyglada sie on nastolatkowi z nastroszonymi ró¿nokolorowymi wlosami.
Moj dziadek przygladal mu sie uwaznie aÂż w koncu mlody chlopak bardzo wulgarnie odezwaÂł sie do dziadka:
- Co kurwa stary dziadu, nigdy w zyciu nie zrobiles nic zwariowanego?
Znajac mojego dziadka szybko polknalem kawalek pizzy ktory mialem w ustach aby nie zakrztusic siĂŞ podczas jego odpowiedzi. Nie zawiodÂłem siĂŞ. Bardzo spokojnie i bez zmruzenia oka odpowiedzial :
- Tak....raz siĂŞ tak najebaÂłem, Âże wyruchaÂłem pawia, i wlasnie siĂŞ
zastanawiam czy nie jestes przypadkiem moim synem......
|
|
|
|
Rabindranath Tagore (Rabindranath Thakur, 1861 - 1941)
|
|
|
alicja
UÂżytkownik

|
 |
« Odpowiedz #70 : Luty 10, 2010, 15:04:04 » |
|
Momy nowo wyliczanka, u nich tramwaj tukej banka, kalesony to spodnioki na skarpety godosz zoki. MaÂłe strupki to boloki, tam buÂłczanka tu Âżymloki. Momy nowo wyliczanka tu kraszanka tam pisanka, tanie wina to jabole, Chopy z Polski to...
|
|
|
|
Rabindranath Tagore (Rabindranath Thakur, 1861 - 1941)
|
|
|
|