Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 60
Tu i teraz... tworzymy i pamiêtamy...
|
|
« Odpowiedz #30 : Maj 02, 2008, 20:51:41 » |
|
Pani przysz³a do adwokata poradziæ siê w sprawie rozwodu. Adwokat odradza jej rozwód i pyta: - Czy pani ju¿ nie kocha mê¿a? - Kocham, tylko on jest maniakiem na punkcie seksu. Chce go ci±gle a ja po prostu ju¿ nie mogê. Adwokat: - Zamiast rozwodu niech pani za¿±da, aby za ka¿dy seks zap³aci³. Mo¿e siê ograniczy. M±¿ przyszed³ do domu i od razu chce siê kochaæ. - Zaraz, zaraz... - mówi ¿ona - od dzisiaj za sex w kuchni - 10 dolarów, w pokoju - 30 dolarów a w sypialni - 50 dolarów. Na to m±¿: - OK, tu masz piêædziesi±t dolarów. ¯ona idzie do sypialni... - Poczekaj... - m±¿ chwyta j± za rêkê. - Ja chcê 5 razy w kuchni!
|
|
|
|
|
|
|
sweryd
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 44
|
|
« Odpowiedz #31 : Maj 03, 2008, 18:05:16 » |
|
CZERWONY KAPTUREK 1. Idzie Czerwony Kapturek przez las az tu nagle wyskakuje wilk i > wola: > - Stoj glupia cipo! > Na to Kapturek: > - Alez czemu ty mnie tak brzydko przezywasz, ja jestem grzecznym Czerwonym > Kapturkiem i ide do babci zaniesc jej koszyczek z jedzeniem. > - A gdzie koszyczek? > - !! O ja glupia cipa, koszyczka zapomnialam. > > 2.. Idzie Czerwony Kapturek przez las do babci i mysli: > - Oj, zeby tylko nie spotkac wilka, bo jak mowila babcia pewnie mnie > zgwalci... > Nagle, z krzakow wyskakuje wilk. Czerwony Kapturek przerazony tym co sie > zaraz stanie (wg slow babci), powoli sciaga majtki, a wilk na to: > - Co ty, co ty... srac tu przyszlas? Dawaj koszyczek!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #32 : Maj 05, 2008, 12:35:12 » |
|
Milioner z metrowym interesem da³ og³oszenie, ¿e pierwszej kobiecie, której wsadzi ca³ego da 10 milionów $. Zg³asza siê pierwsza, widaæ na pierwszy rzut oka, ¿e kokota od lat obecna w zawodzie - facet nawet bez gadki zabiera siê do roboty, ale wsadzi³ tylko pó³, a baba zaczyna panicznie krzyczeæ: - Proszê wyj±æ, pan mnie rozerwie!! Zg³asza siê druga, te¿ widaæ, ¿e przed chwil± wysz³a spod latarni; facet zaczyna wk³adaæ. W³o¿y³ pó³ i pyta: - Jak siê pani czuje? - W porz±dku, proszê dalej. Wepchn±³ trzy czwarte, a baba krzyczy: - Proszê wyj±æ, pan mnie rozerwie!!! Przysz³a trzecia - cicha i niepozorna. Facet z niedowierzaniem zaczyna wk³adaæ. W³o¿y³ pó³ i pyta: - Jak siê pani czuje? - W porz±dku, proszê dalej. Wepchn±³ trzy czwarte i pyta: - I co? - W porz±dku, proszê dalej. Wepchn±³ ca³ego i pyta: - No i jak siê pani czuje? - F±faftycnie...
|
|
|
|
|
|
|
sweryd
Nowy u¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 44
|
|
« Odpowiedz #33 : Maj 06, 2008, 14:05:50 » |
|
:DOgólnie o wszystkich dyrektorach mo¿na powiedzieæ, ¿e s± PEDERASTAMI W¶ród nich wyró¿niamy: -komunista pederasta -super pederasta -anty-pederasta -pederasta magik -pederasta my¶liciel -pederasta sportowiec -pederasta ekshibicjonista -pederasta tradycjonalista. -pederasta piroman -pederasta McGyver Jak ich rozró¿niamy; otó¿: -komunista pederasta wzywa do siebie pracownika i mówi: "S³uchajcie Kowalski - ja WAS wypierdolê!" -super pederasta wzywa do siebie pracownika i mówi: "S³uchajcie Kowalski - ja was i cala brygadê wypierdolê!" -anty pederasta wzywa do siebie pracownika i mówi: "S³uchajcie Kowalski - ja siê z wami pierdoli³ nie bêdê!" -pederasta magik wzywa do siebie pracownika i mówi: "S³uchajcie Kowalski - ja was wypierdolê, a wy nawet nie bêdziecie wiedzieli kiedy!" -pederasta my¶liciel wzywa do siebie pracownika i mówi: "Wiecie co Kowalski - ja my¶la³em, ze juz dawno was wypierdoli³em!" -pederasta sportowiec wzywa do siebie pracownika i mówi: "Wiecie co Kowalski - ja was wypierdolê w podskokach!" -pederasta ekshibicjonista wzywa do siebie pracownika i mówi: "Wiecie co Kowalski - ja was wypierdolê przy calej za³odze!" -pederasta tradycjonalista wzywa do siebie pracownika i mówi: "Wiecie co Kowalski - ja wam siê jeszcze do dupy dobiorê!" -pederasta piroman wzywa do siebie pracownika i mówi: "Wiecie co Kowalski - ja was wypierdolê i to z wielkim hukiem!" -pederasta Mc Gyver : "Kowalski ja was wypierdolê w kosmos go³ymi rekami"
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #34 : Maj 08, 2008, 00:42:10 » |
|
Na bezludnej wyspie znalaz³ siê facet, pies i ¶winia. No i mieszkali sobie tak razem przez rok, wreszcie facet odczuwaj±c nieprzeparty zew natury postanowi³ dobraæ siê do ¶wini. Ale co siê do niej zabiera³, to pies go gryzie w d**ê... Nic nie pomog³o przekonywanie psa, ¿e chyba lepiej ze ¶wini±, jak z psem... A¿ pewnej nocy us³ysza³ facet krzyk kobiety. Przybieg³ na pla¿ê i w ostatniej chwili uratowa³ ca³kiem, ca³kiem babeczkê. Ona mówi: - Poniewa¿ mnie uratowa³e¶, zrobiê dla ciebie wszystko. - Dobra, we¼ tego psa i id¼ z nim na spacer.
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #35 : Maj 12, 2008, 15:30:41 » |
|
Antek, ch³opak ze wsi, wzi±³ ¶lub. Po miesi±cu ojciec Antka pyta synow±: - No i jak wam siê, Ka¶ka uk³ada? - Ano miesi±c po ¶lubie, a Antek mnie jeszcze nie tego... - Jak to? Ju¿ ja z nim pogadam! Jak zapowiedzia³, tak zrobi³. - Antek, czemu ty z Ka¶k± nie tego? - Wiesz, ojciec... Nie wiem jak... - Jak to nie wiesz? Zara Ci poka¿ê. Zabra³ Antka do stodo³y, da³ mu ¶wiecê i mówi: - Masz i ¶wieæ. Sam Ka¶kê rzuci³ na siano i wydmucha³ synow±. Po wszystkim pyta Antka: - Tera wiesz ju¿ jak? - Wiem. Spotykaj± siê znowu za jaki¶ czas i ojciec pyta synow±: - No i jak tera? - Fantastycznie, cudownie, ca³a wie¶ mnie dmucha, a Antek ze ¶wiec± stoi i przy¶wieca.
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #36 : Maj 14, 2008, 19:18:51 » |
|
Skacowany facet budzi siê ko³o po³udnia i ze zdziwieniem stwierdza, ¿e na stole czekaj± na spo¿ycie dwa sch³odzone piwa...i karteczka: -Kotku,je¶li czego¶ Ci zabraknie, to do mnie zadzwoñ,a ja natychmiast zwolniê sie z pracy i przybiegnê.TWOJA KOCHAJACA ¯ONKA Zaskoczony pyta córki,czy wczoraj zrobi³ co¶ g³upiego,czy nietypowego, bo nic nie pamiêta. Ona na to; -Nie,wróci³e¶ jak zwykle kompletnie pijany,awanturowa³e¶ siê itp, ale jak mama zdejmowa³a ci spodnie to powiedzia³e¶ do niej: -Won dziwko, ja jestem ¿onaty!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #37 : Maj 14, 2008, 19:21:53 » |
|
Przychodzi facet do lekarza kobiety: -Mam tylko jedno j±dro. Kobieta maca i mówi: -Ale pan ma dwa. -Mam jedno. Kobieta znowu maca: -Na pewno ma pan dwa j±dra. -Ale ja jestem pewny ze mam jedno! Lekarka znowu sprawdza: -A niech pan idzie, ma pan dwa, a zawraca mi pan g³owê. Facet wychodzi zadowolony ze szpitala i spotyka kolegê: -Czemu¶ taki zadowolony? -A bo by³em na darmowym masa¿u j±der.
|
|
|
|
|
|
|
Indrasil
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #38 : Maj 14, 2008, 19:24:20 » |
|
Mê¿czyzna ogl±da siê nago w lustrze, nagle jego cz³onek zaczyna siê podnosiæ. -Spokojnie, spokojnie to tylko ja!
|
|
|
|
|
|
|
osami
Moderator Dzia³u
U¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 59
|
|
« Odpowiedz #39 : Maj 19, 2008, 13:48:20 » |
|
Co jest najwa¿niejsze dla faceta w pozycji " od ty³u "
- byæ z ty³u
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« Odpowiedz #42 : Maj 24, 2008, 01:06:50 » |
|
Po dobrej imprezce wracaj± trzy podpite kole¿anki, w pewnym momencie zachcia³o im siê siusiu, a ¿e na ulicy by³ du¿y ruch i przechodzi³y obok cmentarza zdecydowa³y siê przeskoczyæ przez mur. Kucnê³y jedna tu, druga tam i robi± siusiu. Nagle zrywa siê wichura, burza pioruny, wiêc wystraszone uciekaj± przez cmentarz, krzaki, p³ot i do domów. Nastêpnego dnia ich mê¿owie spotykaj± siê przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna: - Znamy siê ju¿ d³ugo to powiem wam ch³opaki ¿e wydaje mi siê ¿e mnie ¿ona zdradza! Wczoraj wieczorem wróci³a do domu pó¼no, podpita, a na dodatek w podartych rajstopach. Drugi mówi: - Eeee, to nic moja chyba te¿ mnie zdradza, ma³o ¿e wróci³a pó¼no i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek! Trzeci mówi: - Panowie to wszystko nic: moja wróci³a, pó¼no, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek mia³a taka fioletowa szarfê na sobie: Nigdy Ciê nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni!
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« Odpowiedz #43 : Maj 24, 2008, 01:16:18 » |
|
¯ona w ³ó¿ku z kochankiem, wpada m±¿, straszna awantura, wyrzuca j± z domu, rozwód, tragedia. Ona przysz³a do ko¶cio³a, modli siê: - Panie Bo¿e, jakby¶ móg³ cofn±æ czas, ¿eby to siê nie zdarzy³o, to zrobiê co zechcesz... - Dobrze - odpowiada gromki bas z wysoko¶ci sufitu - ale musisz o czym¶ pamiêtaæ. Zginiesz na morzu!!! - Dobrze Panie Bo¿e, zgadzam siê na te warunki... Czas siê cofn±³, ona znów w ³ó¿ku z kochankiem: szybko go wyrzuci³a z domu. Wróci³ m±¿. Wszystko by³o Ok. Byli bardzo szczê¶liwi. Za jakie¶ piêæ lat ¿ona dostaje maila, ¿e wygra³a wycieczkê dooko³a ¶wiata statkiem pasa¿erskim. Pamiêtaj±c o przestrodze ("zginiesz na morzu") zadzwoni³a do firmy turystycznej, ¿e musi niestety zrezygnowaæ, poniewa¿ wisi nad ni± fatum. Na to cz³owiek z powy¿szej firmy t³umaczy jej, ¿e s± szalupy ratunkowe, helikoptery, ¿e w ogóle ten statek jest taki, ¿e przy nim Titanic to piku¶. Kobieta w koñcu da³a siê przekonaæ i pop³ynê³a. Gdy byli na pe³nym morzu rozpêta³a siê burza i statek zacz±³ ton±æ. Kobieta, zobaczywszy ¿e jest w beznadziejnej sytuacji, wznosi mod³y: - Bo¿e, zgadzam siê ¿e ja powinnam zgin±æ na morzu. Taka by³a miêdzy nami umowa, ale po co ginie wraz ze mn± parê tysiêcy ludzi??? Gromki bas z nieba odpowiada: - Ja was, piêæ lat zbiera³em!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|