@Âżmijka
Administrator
Ekspert

I get wings to fly... I'm alive ...
|
 |
« : Kwiecień 07, 2008, 23:06:32 » |
|
"Power of Love"
|
|
|
|
|
|
|
|
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 09, 2008, 08:38:32 » |
|
      Mam skrzyd³a do latania ¯yje.. Kiedy mnie wo³asz Kiedy s³yszê ¿e oddychasz Dostaje skrzyde³ do latania Czuje, ¿e ¿yje Kiedy na mnie patrzysz Mogê dotkn¹Ì nieba Wiem, ¿e ¿yje Kiedy b³ogos³awisz dzieù W³aœnie unoszê siê Wszystkie moje zmartwienia umieraj¹ Cieszê siê ¿e ¿yje Wys³a³eœ moje serce w ogieù Wype³niaj¹c mnie mi³oœci¹ Uczyù mnie kobiet¹ ponad chmurami Nie mogê dostaÌ siê wy¿ej Moja dusza wzlatuje Poniewa¿ ja ¿yje Kiedy mnie wo³asz (Kiedy mnie wo³asz) Kiedy czuje ¿e oddychasz (Kiedy czuje ¿e oddychasz) Dostaje skrzyde³ do latania Czuje ze ¿yje (Ja ¿yje) Kiedy ty mnie dosiêgasz (Kiedy ty mnie dosiêgasz) Moja dusze unosi siê wy¿ej Bóg wie ¿e.. ¯e ja bêdê t¹ jedyn¹ Istniej¹c¹ z powodu dobra i z powodu ciê¿kich czasów A to dopiero pocz¹tek Nie mogê czekaÌ na resztê mojego ¿ycia Kiedy mnie wo³asz (Kiedy mnie wo³asz) Kiedy mnie dosiêgasz (Kiedy mnie dosiêgasz) Dostaje skrzyde³ do latania Czuje ¿e.. Kiedy b³ogos³awisz dzieù (Kiedy b³ogos³awisz, b³ogos³awisz dzieù) W³aœnie siê unoszê (W³aœnie siê unoszê) Wszystkie moje zmartwienia umieraj¹ Wiem, ¿e ¿yje Mam skrzyd³a do latania Bóg wie, ¿e ¿yje..     
|
|
|
|
|
|
|
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 10, 2008, 14:32:43 » |
|

|       "MY HEART WILL GO ON" |

|
|
|
|
|
|
|
|
@Âżmijka
Administrator
Ekspert

|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 10, 2008, 22:33:28 » |
|

|       "MY HEART WILL GO ON"Ka¿dej nocy w moich snach, widzê Ciê, czujê Ciê Przez to wiem, ¿e Ty istniejesz Daleko przekroczony dystans, i przestrzeù pomiêdzy nami. Musisz przyjœÌ, aby pokazaÌ, ¿e trwasz.
Blisko, daleko, gdziekolwiek jesteÂś, WierzĂŞ, Âże serca sÂą, trwajÂą. Jeszcze raz otworzysz drzwi I jesteÂś tutaj w mym sercu i Moje serce bĂŞdzie biĂŚ i biĂŚ.
Mi³oœÌ mo¿e nam siê zdarzyÌ raz i na zawsze. I nigdy nie opuœciÌ, dopóki sami nie odejdziemy. Mi³oœÌ by³a gdy Ciê kocha³am, obstaje przy tym jednym prawdziwy momencie. W moim ¿yciu, MY zawszê bêdziemy trwaÌ.
Blisko, daleko, gdziekolwiek jesteÂś, WierzĂŞ, Âże serca sÂą, trwajÂą. Jeszcze raz otworzysz drzwi I jesteÂś tutaj w mym sercu i Moje serce bĂŞdzie biĂŚ i biĂŚ.
JesteÂś tutaj, tu nie ma nic czego bym siĂŞ baÂła I wiem, Âże moje serce bĂŞdzie biĂŚ Na zawsze bĂŞdziemy w ten sposĂłb JesteÂś bezpieczny w moich sercu i Moje serce bĂŞdzie biĂŚ [bÂądÂź trwaĂŚ] i biĂŚ.            |

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Âżmijka