|
|
delfinka
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 534
|
|
« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 24, 2008, 19:16:38 » |
|
Którego¶ dnia Jasiu wygra³ ³ó¿ko, które nazwa³ Ewa, telewizor który nazwa³ cycuszki, firanki który nazwa³y spódniczki i auto które nazwa³ cipka. Pewnego dnia ukradli mu samochód, wiêc postanowi³ i¶æ na policje. Powiedzia³ tak: - le¿a³em na Ewie, ogl±da³em cycuszki, spogl±dam pod spódniczkê a cipki nie ma!!!:)
|
|
|
|
|
|
|
delfinka
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 534
|
|
« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 24, 2008, 19:48:18 » |
|
Jasiu mówi do Ma³gosi: - Ma³gosiu, dzisiaj o 15.00 w sadzie pod jab³oni± tak Ciê zer¿nê, ¿e a¿ siê spierdzisz!! Ma³gosia na to: - Eeee, Jasiu, co Ty gadasz, przecie¿ Ty nic w spodniach nie masz. - Chcesz siê przekonaæ to przyjd¼ do sadu pod jab³onkê o 15.00 - odpowiedzia³ Jasiu. Ca³± rozmowê pods³ucha³ ojciec Ma³gosi i uda³ sie przed 15.00 do sadu, wszed³ na jab³oñ i czeka. Nadesz³a godzina 15.00 przychodzi Jasiu z Ma³gosi±, Jasiu gacie w dó³, Ma³gosia kieckê do góry i JAZDA!! Jasiu ostro wali Ma³gosiê, wali, nagle spogl±da na gorê, a tam ojciec Ma³gosi, podci±ga spodnie do góry i ucieka. Ma³gosia krzyczy: - Jasiu, przecie¿ mia³e¶ mnie tak zer¿n±æ, ¿e a¿ siê spierdze !!! Jasiu na to: - Spójrz na górê to sie zesrasz!!
|
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« Odpowiedz #20 : Maj 01, 2008, 04:27:15 » |
|
W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn. - Aniu, co robi twój tata? - Jest nauczycielem w przedszkolu. - A ile zarabia? - 760 z³. - A mama? - Mama jest bibliotekark± i zarabia 640z³. - To ile wynosi wasz bud¿et? - 1400 zl miesiêcznie. - Bardzo dobrze, pi±tka. Jasiu, a twój tata? - Mój tata jest celnikiem na przej¶ciu kolejowym i zarabia 900 z³, mama pracuje w izbie celnej na przej¶ciu samochodowym i zarabia 850 z³, nasz bud¿et wynosi 9000zl miesiêcznie. - Eh, Jasiu, no ¼le, znów bêdê ci musia³a jedynkê postawiæ... - Mam to w nosie, przynajmniej ¿yjemy jak ludzie...
|
|
|
|
|
|
|
Herkules
Aktywny u¿ytkown.
U¿ytkownik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 76
|
|
« Odpowiedz #21 : Maj 05, 2008, 09:58:55 » |
|
Do Jasia na basenie podchodzi ratownik: - Nie wolno sikaæ do basenu! - Ale wszyscy sikaj± do basenu! - broni siê Jasio. - Mo¿e - mówi ratownik - Ale nie z trampoliny!
|
|
|
|
|
|
|
piesia
Moderator Dzia³u
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 145
|
|
« Odpowiedz #22 : Maj 27, 2008, 18:44:24 » |
|
Stoi Jasiu na holu i powtarza: to bez sensu, bez sensu! Podchodzi sprz±taczka i pyta: - O co Ci chodzi Jasiu? Jasiu na to: - Jak by³em w klasie pusci³em b±ka i pani kaza³a mi wyj¶æ z klasy a sami siedz± w tym smrodzie.
|
|
|
|
|
|
|
piesia
Moderator Dzia³u
Aktywny u¿ytkownik
Wiadomo¶ci: 145
|
|
« Odpowiedz #23 : Maj 27, 2008, 18:47:14 » |
|
Jasiu jak powiem ci, ¿e ja siê k±piê, ty siê k±piesz, on siê k±pie to jak to czas?
Jasiu odpowiada: Sobota wieczór proszê pani
|
|
|
|
|
|
|
duska90
|
|
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 03, 2008, 16:50:22 » |
|
Ja¶ mówi do Ma³gosi: Wejd¼ na krzaczek to ci dam lizaka! - Mama nie pozwala. - Proszê. - No dobrze. W domu. - Mamo Ja¶ mi da³ lizaka za to ¿e wesz³am na krzaczek. - Ma³gosiu Ja¶ widzia³ twoje majteczki! Znowu. - Ma³gosiu wejd¼ na krzaczek to dam ci 2 lizaki! - Mama nie pozwala. - Proszê! - Dobrze. I wesz³a. - Ma³gosiu Ja¶ znowu widzia³ twoje majteczki! Znowu. - Ma³gosiu wejd¼ na krzaczek! - Mama nie pozwala! - Proszê! Dam ci za to lizaki i to 3! - Dobrze. W domu. - Ma³gosiu Ja¶ widzia³ twoje majteczki! - Ale mamo ja wykiwa³am Jasia. W ogóle nie za³o¼ylam majteczek
|
|
|
|
|
|
|
duska90
|
|
« Odpowiedz #25 : Lipiec 02, 2008, 05:34:59 » |
|
Jasiu siedzi na lekcji i pani siê go pyta: - Jasiu gdzie po³o¿yæ papugê? - Wy*** j± na szafê - Jasiu je¿eli jeszcze raz tak powiesz to idziemy do dyrektora - To gdzie po³o¿yæ papugê? - Wy*** j± na szafê - Jasiu idziemy do dyrektora Pó¼niej.. Dyrektor siê pyta: - Jasiu co zrobi³e¶? - No bo pani nauczycielka spyta³a gdzie po³o¿yæ papugê, a ja powiedzia³em, ¿eby wy*** j± na szafê A dyrektor: - A po ch** tak wysoko??
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 2724
Aby znale¼æ mi³o¶æ nie pukaj do ka¿dych drzwi.
|
|
« Odpowiedz #26 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:26:45 » |
|
Jasiu p³acze w nocy. Mama przychodzi i pyta: - Co siê sta³o? a Jasiu na to - ¦ni³o mi siê, ¿e szko³a siê spali³a Mama uspokaja: - Nie p³acz Jasiu, to by³ tylko sen a Jasiu - W³a¶nie dlatego p³aczê...
Jasiu mówi do ojca: - Tato, znalaz³em babciê. - Mówi³em ci smarkaczu, ¿eby¶ nie kopa³ w ogródku.
- Jasiu, co jest bli¿ej Polski Ksiê¿yc czy Ameryka? - Ksiê¿yc. - Jeste¶ pewien? - Tak, bo od nas Ksiê¿yc widaæ, a Ameryki nie.
Mam pyta Jasia: -Czemu nie kolegujesz siê ju¿ z Kaziem? -Mamo, a ty chcia³aby¶ siê kolegowaæ z kim¶ kto pali, pije, przeklina i bierze narkotyki? -No, nie -odpowiada mama. -No widzisz, Kazik te¿ nie chce.
Katechetka do dzieci: - Co to jest: rude, ma puszysty ogon, i skacze po drzewach? Na to Jasiu: - Ja bym powiedzia³, ¿e wiewiórka ale jak znam pani± katechetkê, to bêdzie Jezus.
|
|
|
|
Kto nie ma odwagi do marzeñ, nie bêdzie mia³ si³y do walki.
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #27 : Luty 22, 2009, 20:21:54 » |
|
Humor z zeszytów
"....nie wiem, czy pan pamiêta, ¿e Anna Karenina posz³a do klasztoru, bo nie chcia³a wyj¶æ za Wo³odyjowskiego. a wtedy Kmicic chwyci³ swój róg bawoli, cêtkowany, krêty i powiedzia³ 'ogary posz³y w las'. ciemno siê zrobi³o w piwnicznej izbie, gdy Boryna zataczaj±c siê wpad³ w objêcia pani Dulskiej, która wziê³a go za Zbyszka z Bogdañca (a to by³ Maciej Che³micki). Chwyciwszy za g³owê Rzeckiego, zrobi³ tak± awanturê o Basiê, ¿e pan Tadeusz krzycz±c 'quo vadis?' wpad³ do Jeziora Bodeñskiego. na szczê¶cie Jagienka, która by³a tam za chlebem, zapali³a Latarnika przy pomocy ogniem i mieczem, i odjecha³a wozem Drzyma³y, który nale¿a³ do Faraona. taka by³a historia ¿ó³tej ci¿emki."
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #28 : Sierpieñ 29, 2010, 14:56:25 » |
|
Jasio pyta ojca: - Tato, co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: - Zobacz, ja przynoszê pieni±dze do domu, wiêc jestem KAPITALIST¡, Twoja mama rz±dzi tymi pieniêdzmi, wiêc jest RZ¡DEM, dziadek uwa¿a, ¿eby wszystko by³o na swoim miejscu, wiêc jest ZWI¡ZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLAS¡ ROBOTNICZ¡, a wszyscy mamy jeden cel, aby siê Tobie lepiej wiod³o! Ty jeste¶ LUDEM, a Twój m³odszy brat, który le¿y jeszcze w pieluchach jest PRZYSZ£O¦CI¡!!! Zrozumia³e¶ synku??? Ja¶ zastanawia siê i mówi, ¿e musi siê z tym wszystkim jeszcze przespaæ. W nocy budzi Jasia p³acz m³odszego brata, który narobi³ w pieluchy i drze siê wniebog³osy. A, ¿e biedny Ja¶ nie wiedzia³ co ma zrobiæ, poszed³ do pokoju rodziców. W pokoju by³a tylko mama, ale spa³a tak mocno, ¿e nie móg³ jej dobudziæ, wiêc poszed³ do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawia³ siê z ni± ojciec, a dziadek podgl±da³ ich przez okno. Wszyscy byli tak sob± zajêci, ¿e nie zauwa¿yli, ¿e Jasio jest w pokoju. Malec postanowi³ wiêc, ¿e pójdzie spaæ i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go: - Jasiu, mo¿esz mi powiedzieæ w³asnymi s³owami co to jest POLITYKA?? - TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASÊ ROBOTNICZ¡, ZWI¡ZKI ZAWODOWE siê temu przygl±daj±, podczas gdy RZ¡D ¶pi, LUD jest ca³kowicie ignorowany, a PRZYSZ£O¦Æ le¿y w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!!
|
|
|
|
|
|
|
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #29 : Sierpieñ 30, 2010, 22:55:44 » |
|
Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka. Nagle pod kominkiem spostrzeg³ skórê tygrysa. Mówi do dziadka: - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to by³o z tym tygrysem!! - Wybra³em siê kiedy¶ do lasu. Wzi±³em ze sob± strzelbê, tak na wszelki wypadek. Idê sobie, idê, wtem s³yszê, a w krzakach czai siê tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mn± i siê ¶lizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mn± i siê ¶lizga. To ja znowu... - Kurczê, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odwa¿ny... Ja to bym siê od razu zesra³ ze strachu! - A jak my¶lisz ba³wanie, na czym ten tygrys siê ¶lizga³?!
|
|
|
|
|
|
|
|