|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1898
I get wings to fly... I'm alive ...
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 23, 2008, 23:28:47 » |
|
Idzie sobie Jasio z mam± ulic±, patrzy, a tu odkryty w³az kanalizacyjny. - O, popatrz mamo, krokodyl leci! - zawo³a³ Jasio, bo to wredny szczeniak by³. - Krokodyle nie lataj±, Jasiu - odpowiedzia³a mama i zwinnie ominê³a w³az. Po piêædziesiêciu metrach dogania ich jaki¶ facet, ca³y mokry i ¶mierdz±cy gównem, bêc Jasia w bañkê: - Zapamiêtaj gówniarzu, KROKODYLE NIE LATAJ¡!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 26, 2008, 07:50:26 » |
|
Nauczycielka pierwszej klasy, Pani Magda mia³a ci±g³e k³opoty z jednym z uczniów. Nauczycielka spyta³a: - "Jasiu, o co ci chodzi?" Jasiu odpowiedzia³: - "jestem za m±dry do pierwszej klasy. Moja siostra jest w trzeciej klasie a ja jestem m±drzejszy od niej! My¶lê, ¿e te¿ powinienem byæ w trzeciej klasie!" Pani Magda mia³a dosyæ. Zabra³a Jasia do gabinetu dyrektora. Kiedy Jasiu czeka³ w sekretariacie, nauczycielka wyja¶ni³a dyrektorowi ca³± sytuacjê. Nauczyciel powiedzia³ pani Magdzie ,¿e chcia³by zrobiæ ch³opcu test i je¶li nie odpowie na ¿adne pytanie bêdzie musia³ wróciæ do pierwszej klasy i nie sprawiaæ wiêcej ¿adnych k³opotów. Nauczycielka siê zgodzi³a.
Jasiowi wyt³umaczono wszystkie warunki i zgodzi³ siê na przeprowadzenie testu.
Dyrektor: "Ile jest 3 x 3?" Jasiu: "9". Dyrektor: "Ile jest 6 x 6?" Jasiu: "36". I Jasiu odpowiada³ na ka¿de pytanie, które wymy¶la³ dyrektor uwa¿aj±c, ¿e trzecioklasista powinien znaæ odpowiedzi. Dyrektor spojrza³ na Pani± Magdê i powiedzia³: - "My¶lê, ¿e Jasiu mo¿e i¶æ do trzeciej klasy." Pani Magda spyta³a czy i ona mo¿e zadaæ Jasiowi kilka pytañ. Zarówno dyrektor jak i Jasiu zgodzili siê. (i siê zacze³o)
Pani Magda spyta³a, "co krowa ma cztery, czego ja mam tylko dwa? Jasiu, po chwili "Nogi." Pani Magda: "Co ty masz w spodniach, a ja tego nie mam ?" Jasiu:"Kieszenie." Pani Magda: "Co zaczyna siê na "K" koñczy na "S", jest ow³osione, zaokr±glone, smakowite i zawiera bia³awy p³yn?" Jasiu: "Kokos" Pani Magda: "Co wchodzi twarde i ró¿owe a wychodzi miêkkie i klej±ce?" Oczy dyra otworzy³y siê naprawdê szeroko ale zanim zd±¿y³ powstrzymaæ odpowied¼ Jasia, Jasiu powiedzia³. Jasiu: "Guma do ¿ucia" Pani Magda: "Co robi mê¿czyzna stoj±c, kobieta siedz±c, a pies na trzech nogach?" Dyrektor ponownie otworzy³ szeroko oczy ale zanim zd±¿y³ siê odezwaæ... Jasiu: "Podaje d³oñ".
Pani Magda: "Teraz zadam kilka pytañ z serii "Kim jestem?", dobrze?" Jasiu: "OK". Pani Magda: "Wk³adasz we mnie swój dr±g. Przywi±zujesz mnie. Jest mi mokro wcze¶niej ni¿ tobie". Jasiu: "Namiot" Pani Magda: "Palec wchodzi we mnie. Bawisz siê mn±, kiedy siê nudzisz. Dró¿ba zawsze ma mnie pierwsz±". Dyrektor patrzy niespokojnie i widaæ, ¿e jest nieco spiêty. Jasiu: "Obr±czka ¶lubna" Pani Magda: "Mam ró¿ne rozmiary. Gdy nie czujê siê dobrze, kapiê. Kiedy mnie dmuchasz, czujesz siê dobrze". Jasiu: "Nos" Pani Magda: "Mam twardy dr±¿ek. Mój szpic zag³êbia siê. Wchodzê z dr¿eniem". Jasiu: "Strza³a"
Dyrektor odetchn±³ z ulg±, "Wy¶lijcie Jasia od razu na studia! Ja sam na ostatnie dziesiêæ pytañ ¼le odpowiedzia³em!"
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 29, 2008, 10:20:41 » |
|
Pani katechetka zapyta³a dzieci na religii, czy wiedz±, co to jest konkordat. Dzieci nie wiedzia³y, wiec poprosi³a, by zapytali o to swych rodziców i na nastêpnej lekcji religii opowiedzia³y o tym czego siê dowiedzia³y.
Pierwsza zg³osi³a sie Ma³gosia: - Moja mamusia powiedzia³a, ¿e konkordat to jest umowa miêdzy pañstwem a ko¶cio³em. - Bardzo dobrze, Ma³gosiu, dostajesz pi±tkê - chwali pani katechetka. Na to wtr±ca sie ¿yciowo m±dry Jasio i mówi: - A moim zdaniem to jest jaki¶ owad! - Owad? Jasiu, co ty za g³upstwa opowiadasz?! - No bo zapyta³em wczoraj tatusia, a on powiedzia³, ¿e mu to lata ko³o......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@¿mijka
Administrator
Ekspert
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #12 : Kwiecieñ 16, 2008, 17:33:52 » |
|
Idzie Jasio z ojcem na spacer. Nagle ojciec siê potyka i mówi zdenerwowany pod nosem:"dupa". "Co powiedzia³e¶ tatusiu?" pyta Jasio. "Aaaa... powiedzia³em.... dudu¶" odpowiada ojciec. "Tatusiu, a co to jest dudu¶" pyta ciekawski bachor. "Aaa, wiesz synku dudu¶ to takie zwierz±tko" "Tato, a jak on wygl±da?" "A, ma takie r±czki i nó¿ki...." "Tatusiu, a co jedz± dudusie?" "Mmm. Jedz± warzywa owoce...." "A tato, a czy dudusie maj± dzieci?" "Noo, tak" "To znaczy, ¿e dudusie siê rozmna¿aj±?" "Tak" "A jak siê nazywaj± dzieci dudusia?" "Eee...dudusi±tka." "A jak wygl±daj± dudusi±tka?" "Te¿ maj± r±czki i nó¿ki.... tak samo jak doros³e" "A co jedz± dudusi±tka?" "Eeee..... mleczko pij±..." "Tato, a gdzie mieszkaj± dudusie?" "DUPA!!!! POWIEDZIA£EM DUPA!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
delfinka
Moderator Dzia³ów
Ekspert
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 534
|
|
« Odpowiedz #14 : Kwiecieñ 19, 2008, 18:50:23 » |
|
Jasio wchodzi do ³azienki, gdy mama siê k±pie i pyta: - Mamo co Ty masz tam pomiêdzy nogami? - Szczoteczkê. - A tata ma lepsz±, bo na patyku. - A sk±d wiesz? - Bo widzia³em jak wczoraj s±siadce zêby czy¶ci³.
|
|
|
|
|
|
|
|