*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 02:19:09


Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji


Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Cielêcina w sosie koperkowym  (Przeczytany 1020 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
dorka699
Moderator Dzia³ów
Ekspert
***
Offline Offline

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 2724


Aby znale¼æ mi³o¶æ nie pukaj do ka¿dych drzwi.


« : Listopad 16, 2008, 20:26:10 »

Sk³adniki:
- 60 dag ³opatki cielêcej,
- pó³ szklanki ¶mietany,
- szklanka bulionu z kury,
- pêczek koperku,
- olej,
- sól, - bia³y pieprz.

Jak przyrz±dziæ?
Cielêcinê umyæ, pokroiæ w kawa³ki, oprószyæ sol± i pieprzem. Olej rozgrzaæ w rondlu. Wrzuciæ miêso, sma¿yæ ok. 10 min.. ¦mietane wymieszaæ z bulionem, wlaæ do miêsa. Przyprawiæ sol± i pieprzem. Dusiæ 15 minut.
Zapisane

Kto nie ma odwagi do marzeñ, nie bêdzie mia³ si³y do walki.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap

Strona wygenerowana w 0.035 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

kluczzmierzchu ads dacjaforum ultrawinterfell szkolamagii